Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Merseyside Derbisinde Formalar Depremzedeler İçin Satışa Çıkacak

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,138
73,412
113
1676054636268.png

Premier Lig ekipleri Liverpool ve Everton, 13 Şubat Pazartesi günü oynayacakları derbi maçta giyilecek formaların,
geliri depremzedelere bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkarılacağını açıkladı.

İki kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, "Merseyside" derbisi olarak bilinen mücadelede giyilecek formaların imzalanarak açık artırmada satılacağı kaydedildi.

Açıklamada, elde edilen gelirin Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenenlere gönderileceği belirtildi.​

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,805
5,808
113
Yapilan yardim ve destekler icin tek bir konu acilsa ne guzel olurdu. Mesela Yunan basketbol liginde atilan her basket icin 10 euro yardim yapilacakmis. İngiltere premier ligi 1 milyon paund bagislayacakmis. İspanya ligi maclarinda skor tabelasinin yaninda Turkiye ve Suriye bayraklari var ve alt kosede laligawithturkeysyria yaziyor.
Robin van persie nin yardim cagrisi videosu v.s. Bu tarz seyler hem insanlarin taslasmis kalbini yumusatir hem de daha cok yardim etmemize vesile olur...
Screenshot_2023-02-11-18-43-10-609_com.android.chrome.jpg

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,112
53,691
113
Yapilan yardim ve destekler icin tek bir konu acilsa ne guzel olurdu. Mesela Yunan basketbol liginde atilan her basket icin 10 euro yardim yapilacakmis. İngiltere premier ligi 1 milyon paund bagislayacakmis. İspanya ligi maclarinda skor tabelasinin yaninda Turkiye ve Suriye bayraklari var ve alt kosede laligawithturkeysyria yaziyor.
Robin van persie nin yardim cagrisi videosu v.s. Bu tarz seyler hem insanlarin taslasmis kalbini yumusatir hem de daha cok yardim etmemize vesile olur...
Ekli dosyayı görüntüle 305125
Valla yunanlar ne yaparsa yapsin hic bi sekilde guvenemem onlara cok hain bi devlet.deprem gunu denizlerimizde tatbikat yapmaya calismislar aslinda bu bile cok buyuk sikinti ama malum durumlardan dolayi gundeme gelmedi.ayrica abdnin donanma gemisi suan ulkemiz sinirlari icinde ne isi var orda cikaein gitsin.suan savas vs soz konusu deil donanma ne alaka abi.cok garip isler donuyor

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,805
5,808
113
Turkiye'de bile depreme uzulmuyen insanlar gordum. ABD baskaninin Turkiye'ye yardim edecegiz dedigi tweete yorum yazan bazi Amerika'lilarin sen once kendi halkina yardim et yorumlarini okudum. Bbc nin haberinin altina, Tanri Turkiye'yi cezalandirdi diye yazanlar oldu. Ama bunlar sadece azinlik. Mesela hassas bir konu oldugu icin medyada cok fazla yer almasada ilk yardimlardan biri Kuzey İrak'dan gelmis. ( Kendi basin yayin organlari oyle soyluyor ). İngiltere basbakani yardim kolisi hazirlamis. ( Goruntuleri mevcut ) İsvecli İKEA internet sitesinden 10 milyon EURO yardim yapacagini aciklamis. Bir cok ulkenin yardimindan buyuk bir miktar. Hele dunya bankasinin gonderecegi para cok buyuk. 1.78 milyar dolar. Ne yazik ki kendi imkanlarimiz la bunun altindan kalkamayacagimiz icin gelen yardimlari kabul etmek zorundayiz.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,112
53,691
113
Turkiye'de bile depreme uzulmuyen insanlar gordum. ABD baskaninin Turkiye'ye yardim edecegiz dedigi tweete yorum yazan bazi Amerika'lilarin sen once kendi halkina yardim et yorumlarini okudum. Bbc nin haberinin altina, Tanri Turkiye'yi cezalandirdi diye yazanlar oldu. Ama bunlar sadece azinlik. Mesela hassas bir konu oldugu icin medyada cok fazla yer almasada ilk yardimlardan biri Kuzey İrak'dan gelmis. ( Kendi basin yayin organlari oyle soyluyor ). İngiltere basbakani yardim kolisi hazirlamis. ( Goruntuleri mevcut ) İsvecli İKEA internet sitesinden 10 milyon EURO yardim yapacagini aciklamis. Bir cok ulkenin yardimindan buyuk bir miktar. Hele dunya bankasinin gonderecegi para cok buyuk. 1.78 milyar dolar. Ne yazik ki kendi imkanlarimiz la bunun altindan kalkamayacagimiz icin gelen yardimlari kabul etmek zorundayiz.
Valla katarda cok saglam yardimda bulundu 1.6 mikyar dolar.gelen yardimlar cok guzel allah bin kez razi olsun cok iyiliksever ulkeler var

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,112
53,691
113
Amin. Kötü günler geride kaldi. Simdi bizi daha kötü günler bekliyor. 😔 Allah herkesin yardimcisi olsun.
Daha kotu gunler bekliyor olamaz.canlar gitti candan otesi yok.giden gitti ama kac can gitti bu belli olucak artik umarim 100k yi gecmez kaybimiz.cunku uic dokunulmayan 100lerce bina vardi en son, o binalardki cansiz bedenler cikicak bunlar kayip sayimizi cok arttiricak ve kimi binalarda 200 kisi odlugu soyleniyor.abi o bolgede o kdr yuksek katli bina coklugu beni cok sasirtti her bina yuksek katli gercekden inanilmaz.

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,805
5,808
113
Bir otobus kazasinda 30 kisi olunce vah vah katliam olmus diyoruz. Simdi 30 binde kalsa sevinecek hale dustuk. İnsallah yikilan evlerin cogu 2. Depremde boşken yikilmistir da olu sayisi artmaz daha.
Bizler insanlarin enkaz altinda, gunlerce sogukta, ac susuz kalip öldüğünü dusunup kahroluyoruz ama her ne kadar dinen zayif olsam da Allah'in kullarina aciyip onlara aci vermedigine inaniyorum. Acgozlu, sorumsuz, serefsiz insanlarin gunahini daha gun yuzu gormemis minicik masum bebeler niye ceksin :(