Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Mobil Ödeme Elde Kalan GPA kodu

jimmyrudebox

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
62
11
8
Merhaba arkadaslar dun bır sıteye yatırım denedım. ne alakaysa kara lıstedesınız dedıler.aslında daha once hıc ıade almamıstım. neyse elımde 100 tl degerınde gpa kod mevcut ve su an play storedan ıade alamıyorum. bunu nasıl degerlendırebılırım fıkırlerınıze ıhtıyacım var. tesekkurler.

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,370
3,197
113
Elindeki kodu hicbisey yapamazdin ,cunki odeme yapmissin

dusting34

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
8,370
3,197
113
Yani yatrdigin 100 tl duman oldu , ödemen yatrim yaptigin sitenin hesabina gecmiş ,iade almaktan başka secenegin yok , google playde geri iade yapmiyor artik

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Kara listede olan duruma bağlı şey dene mesela aileden başkasının üzerine mobil ödeme olan başka bir sitede üyelik aç ondan kullanmayı dene çünkü karaliste ye telefon numarası girdiyse gecmis olsun ama karaliste de tc no veya email se kullanabilirsin başka mobil ödeme olan üye olmadığın bir site varsa aileden birini üye yap farklı mail ve tel no tc no ile o zaman kullanma şansın var

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ben sorunu böyle çözmüştüm bazen karaliste ye telefon numarası alınıyor bazen ip bazend3 tc no bu yüzden o mimlenir şimdi farklı bi cep telefonunda kardeşinin bilgileri ile onun e mail ve onun tel no ile uye ol ondan yatırmayı dene ama farklı site olsun ip çakışması muhabbetine denk gelme

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Merhaba arkadaslar dun bır sıteye yatırım denedım. ne alakaysa kara lıstedesınız dedıler.aslında daha once hıc ıade almamıstım. neyse elımde 100 tl degerınde gpa kod mevcut ve su an play storedan ıade alamıyorum. bunu nasıl degerlendırebılırım fıkırlerınıze ıhtıyacım var. tesekkurler.
Dediğim yöntemi dene dönüş yap dostum

xxberk764

🦅🦅🦅
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,127
3,812
113
Ne yaptın dostum alabildin mi paranı