güvenilir 5 gün boyunca cektim..Ekli dosyayı görüntüle 716813
Beyler 2. Seviye doğrulama yapana yani kimlik fotoğrafı yükleyen 5 gün boyunca her gün 3usd deneme bonusu veriyorlar. Güvenilir mi fotoğraf yüklenir mi?
SS atabilir misin rica etsemgüvenilir 5 gün boyunca cektim..
1 ay oldu,güvenilir cekinme cok kısı faydalandı sorunsuz öduyor ayrıcaSS atabilir misin rica etsem
Link atar mısınız
Kanka doları TL'ye ceviripmi çekiyorsun yoksa çevirmeden mi daha önce benim dolar çekimim olmadı da bilmiyorumEkli dosyayı görüntüle 716813
Beyler 2. Seviye doğrulama yapana yani kimlik fotoğrafı yükleyen 5 gün boyunca her gün 3usd deneme bonusu veriyorlar. Güvenilir mi fotoğraf yüklenir mi?
İlk canlı desteğe bağlandığımda bende şaşırdım d..şk geçiyor bunlar benimle dedim 😂Karı 3-4 tane gif attı la
Valla benim de hiçbir fikrim yok bu konuda bı tezgah yapıp yükledim bakalım ne olacakKanka doları TL'ye ceviripmi çekiyorsun yoksa çevirmeden mi daha önce benim dolar çekimim olmadı da bilmiyorum
Canlı desteğe ss atıp napcanCanlı destek ss yüklenmiyor
Reis ne oynayın şöyle de onu oynamim 😁5 gün sıfır çektim şu siteden halla içim yanıyor
100 lira yatırım şartlı 300 lira kazandım d.bonusundan onu bile çekemedim ne 5-5 i😂Ortakkasa gelen varmı 5-5