Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Müzisyen Volkan Konak 58 Yaşında Hayatını Kaybetti

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,781
1,821
113
Ölümün zamanı, 5 dakikamızın garantisi yok. O yüzden sevdiklerimizi üzmeyelim. Allah rahmet eylesin

z0gir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
594
245
43
en sevdigim sanatcilardan biriydi mekanı cennet olsun

gokhan85

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
310
139
43

Modanli83

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
464
189
43

sabri0235

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
243
43

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,402
4,592
113
Volkan Konak’ın 2020 yılında yaptığı vasiyet açıklaması, ölümünün ardından sosyal medyada tekrar gündeme oturdu. Sahne performansı sırasında yaptığı bu açıklamada, toprağa gömülmek istemediğini belirtmişti.

Ünlü sanatçı o anlarda şu ifadeleri kullanmıştı:

“Siz sevenlerime vasiyetimdir, ne olur ben ölünce gömmesinler beni toprağa. Yaksınlar benim tüm bedenimi. Ve bir kutuya koyup Karadeniz’imin üstüne bir helikopterle savursunlar tüm küllerimi. Özellikle de Trabzon’umun üstüne.”
Allah rahmet eylesin , İslam'a göre dinden çıkmış olduğunu ve kesinlikle affinin olmadigini bütün İslam alemi kabul ediyor ama yine de tabii müslümanlar istedigi gibi dua edebilir, bunu ben uydurmuyorum lafı olan yetkililere sorsun , biraz bütün Müslümanların iman ettiği kabul ettiği kitapları okusun ayrıca son derece sevdiğimi takdir ettiğim bir sanatçıdır