- 436
- 154
- 43
Kim bilir kaç yüz hesapla kaç yüz siteye denedin de alamadığın bonusa bok atıyorsunİp yalani sistem direk red ediyor bilginize
Spinler 1 tlmi kuruşmuKim bilir kaç yüz hesapla kaç yüz siteye denedin de alamadığın bonusa bok atıyorsun
1 tl dostSpinler 1 tlmi kuruşmu
Hayırdır bilader beni nereden taniyonda iftira bok atiyon bak dalganaKim bilir kaç yüz hesapla kaç yüz siteye denedin de alamadığın bonusa bok atıyorsun
demi baya açık kanka bende aldım ödemeEkli dosyayı görüntüle 720306site ödüyor oyunlar fena açık ve ödeme hızı inanılmaz.
aptallık etme ödeme kanıtları paylaşıldı 2 kereBos uye olmayin ip diyor ilk defa gordugum site kendi internetimle uye oldum ip dedi site bosa uye yapiyor
aptallık etme ödeme kanıtları paylaşıldı 2 kere
slotda katla kankaSpin kazancı nerede geçerli dostlar 500 lira verdi
evet site oyunlarının çoğu açık 3 ödeme alan oldu hadi bakalımBende çekim verdim bakalım. 3 kez 100 tl altindan geri dönüp sonunda 2000 ni gecebildim. Buffalo oyunu çok iyi kazandırdı
Ulan kafanizmi güzel aptal felan nereden geliyor bu yussuzluk akıllı konuş akıllı aldıysan ödeme haram zıkkım olsun inşallah kumarda yersin tanımadığınız kişilerle düzgün konuşun ne kusagisiniz belli deilaptallık etme ödeme kanıtları paylaşıldı 2 kere
Kardeşim yazma boş ver yorumlarda iki tane 200lirayi sonradan görme kamiller var burada sitenin şak şakciligini yapıyorlar ip bahanesi yazan kisileride aptal yerine koyup laf sokuyorlar.siteye bok atmayın diyorlar bide gölde sövme şimdi bu şahıslara.alan alıyor vermiyenede vermiyor site niye zorlarina gidiyor acaba site saksakcilarinin.İp diyir üye olmayin