3. periyot 6 dakika sayı atmadılar bu periyot 7 dakikada 2 satı tek attılar bilerek maçı satıyorlar ama beceriksiz orlando zor öne geçtiCidden şu maçın izahı olabilir mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 690937
Böyle maçlar genelde dep.son dolu sokar yine dep.yenerCidden şu maçın izahı olabilir mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 690937
3.periyot aynısını yaptılar son periyot yine yaptılar inanılır gibi değil maçı verirsinde sayı atamamak nedir kadın basketi daha fazla sayı atıyorDaha avelleri de vardı 30 sayıdan felan maçı verdiler
Neyi hedefliyorlar onu merak ediyorum uzasa barihücum etmediler adam akıllı kal defa 24 saniye dolu kaç defa son saniyede saçma atış yaptılar thomas cameron çok iyi oynadı ilk yarı 3 periyot ilk 9 dakka oynatmadı bu per ilk 7 dakka oynatmadı bilerek
Benim bi kuponda 105.5 üst bi kuponda 106.5 üst 7 dk da 4 sayı attılar şaka gibison paramı broklyn 105.5 üst dedim sinirden elim ayağım titriyor yemin ederim ki şike yaptılar
7.16 dakika kala son saha içi basket atıldı 4 satış ttı onlarda serbest atıştan kaç defa 24 saniye doldu top kaynı yaptılarBenim bi kuponda 105.5 üst bi kuponda 106.5 üst 7 dk da 4 sayı attılar şaka gibi
Aga tahmin ettimde ak cocuklari 2 sayidan yatirdi yineCidden şu maçın izahı olabilir mi acaba Ekli dosyayı görüntüle 690937