ben veririm ama şuan değil gece 12 den sonra verebilirim kadrolar daha açıklanmadı eksiklere bakmam lazımArkadaşlar NBA den anlayan varmı minimum ve maksimum 2 maçlık kombine maç verebilecek olanlarnyazsin çevrim yapıyorum 20 k lik cevrim kaldı maximum 3k basabiliyorum
Nenden nba illaki nba olucak olimpiyakos basket maci var üst gelir ev cok kötü oli 100 sayi atarArkadaşlar NBA den anlayan varmı minimum ve maksimum 2 maçlık kombine maç verebilecek olanlarnyazsin çevrim yapıyorum 20 k lik cevrim kaldı maximum 3k basabiliyorum
İlla NBA değil normal diğer liglerde olur minimum 2 maçNenden nba illaki nba olucak olimpiyakos basket maci var üst gelir ev cok kötü oli 100 sayi atar
Teşekkürler bekliyorumben veririm ama şuan değil gece 12 den sonra verebilirim kadrolar daha açıklanmadı eksiklere bakmam lazım
Tamam oliyi üst yaz nba berbat zaten 2 maç tutturmak hayal oldu nba de olinin yanina bayern basket koy 168 sayi cikmaz cok zorİlla NBA değil normal diğer liglerde olur minimum 2 maç
Net kaç üst yada alt gireyimTamam oliyi üst yaz nba berbat zaten 2 maç tutturmak hayal oldu nba de olinin yanina bayern basket koy 168 sayi cikmaz cok zor
Bu arkadaş versin bence oranı yüksek tutturmak içinben veririm ama şuan değil gece 12 den sonra verebilirim kadrolar daha açıklanmadı eksiklere bakmam lazım
Aynen kankam aynnnNba de bugün fena maclae var 5 6 kombin şekilde kupon yaparsın rahat çevrimi bitirirsin
UzdunBu arkadaş versin bence oranı yüksek tutturmak için
Bu arkadaşta vermesin mümkünse hahahags
207 üste cikmisEkli dosyayı görüntüle 748922
Bas kanka nba i de gece veririz burda olursan
Alinir yav bence yine boyle gececek en dusuk baremden al bence207 üste cikmis
Hocanın dediklerine oyna sen onun kuponları genelde iyi oluyor bide nba için 12 sonrasını bekle207 üste cikmis
Alinir yav bence yine boyle gececek en dusuk baremden al bence