Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol NBA kafayı yedirdi

iben100

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
449
184
43
Phoneix - Minnesota son maçimdi. 229,5 alt ve Minnesota kazanır 4.30 oranı vardi. 268k geliyordu güle oynaya. Barem 213 lerdeydi son anlarda. Çayımı yudumluyordum. Maçı izlemeyi bıraktım. 2,36 saniye kala mola oldu. Ne olduysa ondan sonra oldu. İki buçuk dakikada 27-28 sayı, son dakikada boş geçti sayılır. Çözemedim bu NBA yi. İstedikleri sayıyı getirmeleri çok kolay. Sayılar son anda 15 sayı fark oldu. Phoneix 15,20 saniyede 8 sayı attı. Minnesota hiç mi süre kullanmadi aklım almıyor. Bu maç normal değil ya.

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
99,310
54,342
113
Phoneix - Minnesota son maçimdi. 229,5 alt ve Minnesota kazanır 4.30 oranı vardi. 268k geliyordu güle oynaya. Barem 213 lerdeydi son anlarda. Çayımı yudumluyordum. Maçı izlemeyi bıraktım. 2,36 saniye kala mola oldu. Ne olduysa ondan sonra oldu. İki buçuk dakikada 27-28 sayı, son dakikada boş geçti sayılır. Çözemedim bu NBA yi. İstedikleri sayıyı getirmeleri çok kolay. Sayılar son anda 15 sayı fark oldu. Phoneix 15,20 saniyede 8 sayı attı. Minnesota hiç mi süre kullanmadi aklım almıyor. Bu maç normal değil ya.
Aynen son 3 dkda 30 sayı çıkmış.hatta son 3 dk ile son 1 dk arası 25 sayı çıkmış yani 2 dkda 25 sayı olmuş.cok güzel para kacirmissin geçmiş olsun.pho 2 dkda 17 atmış ve her sayıdan sonra faul yapmış atış olmuş.lazim olsa olmaz su olaylar

Ulrich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
266
109
43
Aynen son 3 dkda 30 sayı çıkmış.hatta son 3 dk ile son 1 dk arası 25 sayı çıkmış yani 2 dkda 25 sayı olmuş.cok güzel para kacirmissin geçmiş olsun.pho 2 dkda 17 atmış ve her sayıdan sonra faul yapmış atış olmuş.lazim olsa olmaz su olaylar
Geçmiş olsun hocam nba maalesef ki böyle benimde nice nice olaylarım var böyle.. Yıl 2020 hiç unutmuyorum houstona Bi haremden maç başlamadan üst verdim o zamanın parasıyla 12k felan kazanç gelecek neyse maçın bitmesine son 8 dakka son per 3 sayı lazım bana gelmedi inanır mısın 8 dakka da houston 3 sayı atmadı oç harden gittiği takımlarda üst düzey şike dönüyor imkansız dediğiniz her şey bu adamın oynadığı takımlarda daha çok oluyor gerçekten