- 297
- 98
- 28
elinde güzel nba kuponu veya tek maç falan olan var mı çok maç var gece
Dost ben istatiklere sürpriz deniyorum istersen bı bakiyim imkanın varsa 100 at gelirse bı şans parası da bize atarsınelinde güzel nba kuponu veya tek maç falan olan var mı çok maç var gece
valla hocam 1k basacagım da 2-2,5 oran olsa tamam ya, ama süpriz de denerim atarsan gelirse ateşleriz ayıpsınDost ben istatiklere sürpriz deniyorum istersen bı bakiyim imkanın varsa 100 at gelirse bı şans parası da bize atarsın
ben sana kombine yapayım istersen ?valla hocam 1k basacagım da 2-2,5 oran olsa tamam ya, ama süpriz de denerim atarsan gelirse ateşleriz ayıpsın
Yokelinde güzel nba kuponu veya tek maç falan olan var mı çok maç var gece
Kesin kazanır değil mi ? 🤣🤣ben sana kombine yapayım istersen ?
valla varsa yollayın hocam gelirse ateşlerimben sana kombine yapayım istersen ?
Anlarsın zamanlaanlamadım hocam
metinim kaşıntın mı var ?Dolandırıcı dıkkat et
buraya beşiktaş dostumu çağırmamı istermisin, bir kulaklarını çınlatsınDolandırıcı dıkkat et
milwaki 2275 üstvalla varsa yollayın hocam gelirse ateşlerim
hocam konu dışı, bu getirtiğin cuesta iş yapar mı ?Ekli dosyayı görüntüle 722021seçmece isteyen deneyebilir
Ben kimseye maç vermem kimseden almam. Kendi şansımı kendim yaratırım. Kazansa da kaybetsede içime siner.@gladio123 hocam varsa sen de atta görelim gülüyorsun ama
attığım kupon kadar kefilim o çakala adam edicem onuhocam konu dışı, bu getirtiğin cuesta iş yapar mı ?
@Leoisa18 gelsın dolandırdıgın 😀😀buraya beşiktaş dostumu çağırmamı istermisin, bir kulaklarını çınlatsın![]()
Hepsini oynadım gelmezse gözükme gözüme puahahEkli dosyayı görüntüle 722021seçmece isteyen deneyebilir
Vaayy kazanan rolde etiket atmadan "Leoisa1" E ödül gönderilmiştir yazıp bir kuruş atmayan sahtekar burdaymis aleyküm selam @Metings1905 abimhocam konu dışı, bu getirtiğin cuesta iş yapar mı ?