Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling NGU | Kasa:500 - Hedef: 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,308
2,897
113
coupon_63085293035_1655343.png

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,308
2,897
113
Fiorentinada bir gol lazım, baskette ilk yarı 99 sayı çıkmış muazzam skorlu maç, herhalde o da gelir gibi takipteyiz 🙋‍♂️
keşke biraz baskete biraz daha yüksek baremden girip tek mac ataydım yaw :D ama olsun fiorentina macıda üzmez gibi geliyor bakalım

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,453
1,000
113
Fiorentina 1-0 hala bekletmeden atsalar bari bir an önce son dakikalara doğru maç kilitlenirse sakata girer.

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,453
1,000
113
keşke biraz baskete biraz daha yüksek baremden girip tek mac ataydım yaw :D ama olsun fiorentina macıda üzmez gibi geliyor bakalım
Kankam düşük oranlar almışsın ama biraz daha garantici oynamak istemişsin anladığım kadarıyla ilk adımda patlamayalım demişsin olsun vardır bunda da bir hayır bir dahaki adımlara biraz daha yükselirsin inşallah 🙏☺

• Beğen
Tepkiler: ngu

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,308
2,897
113
Fiorentina 1-0 hala bekletmeden atsalar bari bir an önce son dakikalara doğru maç kilitlenirse sakata girer.
normalde ikiside atabilen takımlar ama olmazsada bizim şanssızlığımız deriz, yapçak birşey yok, cok birsey beklemiyoz bi gol bekliyoz alt tarafı 😅

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,308
2,897
113
Kankam düşük oranlar almışsın ama biraz daha garantici oynamak istemişsin anladığım kadarıyla ilk adımda patlamayalım demişsin olsun vardır bunda da bir hayır bir dahaki adımlara biraz daha yükselirsin inşallah 🙏☺
aynen direkt o kafada yaptım 🤣

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,453
1,000
113
normalde ikiside atabilen takımlar ama olmazsada bizim şanssızlığımız deriz, yapçak birşey yok, cok birsey beklemiyoz bi gol bekliyoz alt tarafı 😅
Aynen kardo atmazlarsa ne ilk ne de son kaybedişimiz olacak yapacak bişey yok 😅 inşallah atarlar ama bakalım 🙏

• Haha
Tepkiler: ngu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...