Dost iyi bayramlar bol şanslarSponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
İyi bayramlar reis bol şanslar.. 🧐Sponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
Bol şans kankam
İyi bayramlar bol şanslar, olmadı şöyle bi kankamız.🥺Sponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
Bol şanslarSponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
Bol şansSponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
Fiorentinada bir gol lazım, baskette ilk yarı 99 sayı çıkmış muazzam skorlu maç, herhalde o da gelir gibi takipteyiz 🙋♂️
keşke biraz baskete biraz daha yüksek baremden girip tek mac ataydım yawFiorentinada bir gol lazım, baskette ilk yarı 99 sayı çıkmış muazzam skorlu maç, herhalde o da gelir gibi takipteyiz 🙋♂️
Kankam düşük oranlar almışsın ama biraz daha garantici oynamak istemişsin anladığım kadarıyla ilk adımda patlamayalım demişsin olsun vardır bunda da bir hayır bir dahaki adımlara biraz daha yükselirsin inşallah 🙏☺keşke biraz baskete biraz daha yüksek baremden girip tek mac ataydım yawama olsun fiorentina macıda üzmez gibi geliyor bakalım
normalde ikiside atabilen takımlar ama olmazsada bizim şanssızlığımız deriz, yapçak birşey yok, cok birsey beklemiyoz bi gol bekliyoz alt tarafı 😅Fiorentina 1-0 hala bekletmeden atsalar bari bir an önce son dakikalara doğru maç kilitlenirse sakata girer.
aynen direkt o kafada yaptım 🤣Kankam düşük oranlar almışsın ama biraz daha garantici oynamak istemişsin anladığım kadarıyla ilk adımda patlamayalım demişsin olsun vardır bunda da bir hayır bir dahaki adımlara biraz daha yükselirsin inşallah 🙏☺
Aynen kardo atmazlarsa ne ilk ne de son kaybedişimiz olacak yapacak bişey yok 😅 inşallah atarlar ama bakalım 🙏normalde ikiside atabilen takımlar ama olmazsada bizim şanssızlığımız deriz, yapçak birşey yok, cok birsey beklemiyoz bi gol bekliyoz alt tarafı 😅
aynen öyle, en fazla canımız sağolsun deriz 😌Aynen kardo atmazlarsa ne ilk ne de son kaybedişimiz olacak yapacak bişey yok 😅 inşallah atarlar ama bakalım 🙏
Acı çektircekler ama atacaklar bence dakika 73 skor aynıaynen öyle, en fazla canımız sağolsun deriz 😌
Bol sansSponsor: @Naruto kankama teşekkürler 🙏
Ulaşırsak ulaşırız
Yok essekkk benim yaw, koymamam lazimdi su maci mallık yaptik😅Harbi eşşek bunlar bir gol atamadılar hala