Pazar saat 17:53'de #21 ngu ₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅) Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,308 2,897 113 Gs buyikcekmece basket ms2 giriyordum, dedim hadi ilk adimdan aksiyona girmeyelim, korkarak oynadik ondan boyle oldu
Gs buyikcekmece basket ms2 giriyordum, dedim hadi ilk adimdan aksiyona girmeyelim, korkarak oynadik ondan boyle oldu
Pazar saat 17:55'de #22 Kemal34 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,452 1,000 113 ngu' Alıntı: Gs buyikcekmece basket ms2 giriyordum, dedim hadi ilk adimdan aksiyona girmeyelim, korkarak oynadik ondan boyle oldu Genişletmek için tıkla ... O maça 2 girseydin ilk kuponda kasa güzel yere gelebilirdi yürütmek için sağlık olsun dost ☹
ngu' Alıntı: Gs buyikcekmece basket ms2 giriyordum, dedim hadi ilk adimdan aksiyona girmeyelim, korkarak oynadik ondan boyle oldu Genişletmek için tıkla ... O maça 2 girseydin ilk kuponda kasa güzel yere gelebilirdi yürütmek için sağlık olsun dost ☹
Pazar saat 17:59'de #23 ngu ₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅) Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 3,308 2,897 113 @Shellac @Daimon reisler olmadı maalesef 🔒bayramınız mübarek olsun 🥳
Pazar saat 18:45'de #24 Daimon Moderator Yönetici Moderatör Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 96,701 73,105 113 ngu' Alıntı: @Shellac @Daimon reisler olmadı maalesef 🔒bayramınız mübarek olsun 🥳 Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun reis iyi bayramlar.. 🔐
ngu' Alıntı: @Shellac @Daimon reisler olmadı maalesef 🔒bayramınız mübarek olsun 🥳 Genişletmek için tıkla ... Sağlık olsun reis iyi bayramlar.. 🔐