Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tenis Novak Djokovic Kaybetmiyor

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,244
166,488
113
1688555314426.png

Sezonun üçüncü Grand Slam tenis turnuvası Wimbledon’da tek erkeklerin son şampiyonu Novak Djokovic, İngiltere’de şovuna devam ediyor.

Son 4 organizasyon da dahil Wimbledon’ı 7 kez kazanan 2 numaralı seri başı Djokovic, önceki gün yağmur nedeniyle başladıktan sonra bir süre ara verilen, ilk tur maçında Arjantinli Pedro Cachin’i 6-3, 6-3 ve 7-6’lık setlerle 3-0 yenerek 2. tura yükseldi.

36 yaşındaki efsane raket, burada üst üste 29. galibiyetini elde etti. Djokovic, Wimbledon’daki namağlup serisini 2.184 güne çıkardı. Ünlü raket, merkez korttaki son yenilgisini ise Andy Murray karşısında yaşamıştı. Tek kadınlarda 1 numara Iga Swiatek ise Çinli Lin Zhu’yu 2-0 yenerek 2. tura adını yazdırdı.

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,804
3,504
113
Bugün iki tie break maçına da hurkacz kazanır aldım, ilki 2.60 civarıydı ve 6-3 e getirdi hurkacz bu zamanda oranı 1.10 olmuştu djokerin oran 7 di, üstüne ilk servisi de kaçırdı ona rağmen 6-5 oldu yine de set sayısı bu kez kendi servisinde onu da kazanamadı 6-6 oldu sonra üst üste iki sayı daha verip seti kaybetti, ikinci sette 3.15 ten hurkacz aldım 5-4 mini break öndeydi yine kaybetti ikinci sette 5-3 ken de 1.44 tü oranı oradan kaybetmeyi başardı madem öndeyken kazanamayacaksın neden tie break e kadar hatasız getiriyorsun ne desem bilemedim, djoker bu anların adamı eğer sayıyı alamazsanız bu adam maçı alır

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,621
2,124
113
Bugün iki tie break maçına da hurkacz kazanır aldım, ilki 2.60 civarıydı ve 6-3 e getirdi hurkacz bu zamanda oranı 1.10 olmuştu djokerin oran 7 di, üstüne ilk servisi de kaçırdı ona rağmen 6-5 oldu yine de set sayısı bu kez kendi servisinde onu da kazanamadı 6-6 oldu sonra üst üste iki sayı daha verip seti kaybetti, ikinci sette 3.15 ten hurkacz aldım 5-4 mini break öndeydi yine kaybetti ikinci sette 5-3 ken de 1.44 tü oranı oradan kaybetmeyi başardı madem öndeyken kazanamayacaksın neden tie break e kadar hatasız getiriyorsun ne desem bilemedim, djoker bu anların adamı eğer sayıyı alamazsanız bu adam maçı alır
Karşısında çok büyük bir oyuncu olunca ortalama bir rakibe karşı yapmayacakları hataları yapabiliyorlar. Stres, gerginlik yaratıyor. Hurkacz ilk servislerinde auta çok top gönderdi. Birkaç kez de file önünde topları yandan auta vurdu. Büyük rakip gerginlik yaratıyor. Casper Ruudun toprak kort turnuvalarında birçok şampiyonluğu olmasına rağmen Fransa Açıkta Novaka karşı çok çaresizdi.