Yav kardeşim merhaba bol şans@kturgay dostumuzun kesesine bereket 2.3 adım aticaz kazanç durumunda konudaki arkadaşları görürüz
Ekli dosyayı görüntüle 757557
Bol şanslar dost Nova@kturgay dostumuzun kesesine bereket 2.3 adım aticaz kazanç durumunda konudaki arkadaşları görürüz
İlk adım önemli dost ilk adımı geçersek bı 20 k cekerizYav kardeşim merhaba bol şans
Verdiğimiz maça oynasaydın daha iyiydi şimdi kanser olucaz 87de gelir üçüncü golPaparaya attık yanlışlıkla oda kota dolmuş oradan bankaya çektik sonra poppypara attık 50 kagidimiz PC ettik
Sağolasın dayı ilk adım onemliBol şanslar dost Nova
%15 anlaşalım dostİlk adım önemli dost ilk adımı geçersek bı 20 k cekeriz
46 2.0 60 2.1 izleVerdiğimiz maça oynasaydın daha iyiydi şimdi kanser olucaz 87de gelir üçüncü gol
Para benim olsa %16 verirdim%15 anlaşalım dost
Para şu an sitenin haklısın dost, işte çekince senin paran olacak %16 okeydirPara benim olsa %16 verirdim
Onu bı geçsek gerisi gelecekSağolasın dayı ilk adım onemli
Helal dost sülün osmanla bı akrabaligin varmı acabaPara şu an sitenin haklısın dost, işte çekince senin paran olacak %16 okeydir
Bol şans yazmak yeterli mi konuda olmak için pasta yapıyoruz@kturgay dostumuzun kesesine bereket 2.3 adım aticaz kazanç durumunda konudaki arkadaşları görürüz
Dedemin kızı olur dostHelal dost sülün osmanla bı akrabaligin varmı acaba
Sen yazmasanda kazancın %87.8 senindirBol şans yazmak yeterli mi konuda olmak için pasta yapıyoruz
Salih’in maaş gününü biliyorsun gibi dostSen yazmasanda kazancın %87.8 senindir
O zaman bu roll kaybetmezSen yazmasanda kazancın %87.8 senindir
Kalbimizi biliyor maaşımjzı değil 🤣Salih’in maaş gününü biliyorsun gibi dost
69 yapıyonuz gibi 😅Kalbimizi biliyor maaşımjzı değil 🤣