Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Öpmedim Taktik Veriyordum

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,349
73,570
113

Koronavirüs salgınının arasından sonra devam eden Bundesliga'nın 26. haftasında Hertha Berlin'in deplasmanda Hoffenheim'ı 3-0 mağlup ettiği maça 'sosyal mesafe ihlali' damga vurdu.

Hertha Berlin'de Kevin Akpoguma 58. dakikada takımını 1-0 öne geçiririken gol sevinci sırasında Dedryck Boyata, Marko Grujic'i yanağından öptü.

Bunun ardından Almanya Futbol Birliği (DFL), gol sevinçlerinde sosyal mesafeye uymayan Boyata ve Grujic'e ceza verilmeyeceğini açıkladı. Yaşananlardan sonra Boyata, özür dileyerek yaptığı açıklamayla bunun bir öpücük olmadığını savundu:

"Bu ne bir öpücük ne de sevinç gösterisiydi. Ellerimi Marko Grujic'in yüzüne sürdüğüm için özür dilerim. Ona bir duran top organizasyonuyla ilgili taktik veriyordum."

"Böyle bir durumda oynarken kesinlikle çok dikkatli olmalıyız. Nasıl oynadığımıza ve nasıl sevindiğimize dikkat etmeli ve bu yeni duruma uyum göstermeliyiz."

Rebirt7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,001
451
83
Bu nasıl taktik gözü dönmüş resmen bir tuhaflık var bu işte

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,349
73,570
113
Çok dikkatli olmaları gerekiyor nasıl taktik veriyor acaba :rolleyes:

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,576
4,897
113
Bence saçma madem mesafe diyorlar siz bu adamlar maça çıkmadan önce bütün testleri kontrolleri yapıyorsunuz zaten oynayan tüm oyuncular negatif olarak sahaya çıkıyor daha ne mesafesi

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
115,644
167,057
113
Futbolda mesafe kuralı olmaz olamaz kornerde niye adam alıyorsun niye mücadele ediyorsun uzaktan uzaktan mı bakıcan o_O