Adam şarjının son gıdımına kadar oynamış halletmiş göndermezse amk o sitenin 😂
Göndermez ise arkadaşın dediği doğru ozaman.Adam şarjının son gıdımına kadar oynamış halletmiş göndermezse amk o sitenin 😂
Üstüne kredi çekecekler yüksek ihtimalEkli dosyayı görüntüle 579834
İstediği şeylere bak çekim için dolandırıcı oldukları tescillendi. Üye olmayın yatırım yapmayın yazık günah.
Aa en büyük şirketler istemiyor sen ne köpek sin ne skm sitesin ki bunları istersin kedklfelflflflflflflfl inanılamz aqÜstüne kredi çekecekler yüksek ihtimal
Yollayacan mı?Aa en büyük şirketler istemiyor sen ne köpek sin ne skm sitesin ki bunları istersin kedklfelflflflflflflfl inanılamz aq
Gözümün önümde gelsin beniYollayacan mı?
O şekil sıkıntı .istediği şeyle çoğu şey yaparlar . Tarih kimlik yüzünGözümün önümde gelsin beni
... Yinede yollamam aq wldlelrlflf
Ön dese anlarım yollanır bir bok olmaz ondan hele sen ne skm sitesin onları istersin. Şirket açılır banka hesabı açılır kefil yapılır her bok yapar o istedikleri şeyle banka da adamı var 2 dk açar aqO şekil sıkıntı .istediği şeyle çoğu şey yaparlar . Tarih kimlik yüzün
Nadir isterler bu şekil. Bende üye olacaktım senin olayı gördüm vazgectim. 1000 TL için başımız belaya girmesinÖn dese anlarım yollanır bir bok olmaz ondan hele sen ne skm sitesin onları istersin. Şirket açılır banka hesabı açılır kefil yapılır her bok yapar o istedikleri şeyle banka da adamı var 2 dk açar aq
Kanka ilk 1000 yaptım redeediler bende dedim 5k yapam 1 çekecem 1000ntl ye 250 veritordu düşün 250 TL ödemek için kimlik istemiş her bok istemiş görmemişimNadir isterler bu şekil. Bende üye olacaktım senin olayı gördüm vazgectim. 1000 TL için başımız belaya girmesin
Gerek yok valla o paraya kimlik yüz selfie sorun olurKanka ilk 1000 yaptım redeediler bende dedim 5k yapam 1 çekecem 1000ntl ye 250 veritordu düşün 250 TL ödemek için kimlik istemiş her bok istemiş görmemişim
🤣 Nasıl oldu
Aviator de 1k bastım 40 a 60x bastın kasa 100k🤣 Nasıl oldu
100 k çekim vermeyi denesene bıAviator de 1k bastım 40 a 60x bastın kasa 100k
Denedim kripto 100k 1 k ya indirdiler100 k çekim vermeyi denesene bı