- 1,917
- 3,206
- 113
Yaşım daha 19 çoğunuzun daha kardeşi yaşında sayılırım evet. Bu iddaa işlerine lise 1deyken günlük aldığım 50 lira harçlıkla okul çıkışı gider kupon yapar başında beklerdim sonuçlanana kadar derdim para mıydı? hayır derdim bu hayatta birşeyler kazanmaktı. Ailem varlıklı olabilir belki çalışmasam çocuğumun çocuğuna kadar yetecek param olabilir ama böyle bir hayat istemiyorum ben artık birilerinin yardımıyla yaşamak istemiyorum ailem olsa bile. Altımdaki arabayı bir şeyler başararak almadım oturduğum evi kendim çalışarak almadım. Bu hayatta kendim tek başıma bir şeyler başarmak insanların gözünde iyi olmak istiyorum. Aylar önce başvurduğum italya vatandaşlığım bugun nihayet sonuçlandı ve sonuç onay aldım. Ailemin belki bana son yardımı bu oldu bu saatten sonra düşsem de tek başıma kalkacağım kalksam da ayağa tek başıma kalktığım için kendimle gurur duyacağım. Çift vatandaşlıkta kalır mıyım bilmiyorum iler ki zamanlar gösterecek bana bunu ne iş yapacağım nasıl bir hayat beni bekliyor kestiremiyorum ama tek bir bildiğim var bu hayatta eminim insanların beni iyi bileceği işler yapacağım. Burada Türkçe öğretmenliği okuyordum dönem bitince benim içinde artık okul son buldu hayatım boyunca bir öğretmen olarak memur olarak kalmak istemiyorum kendi özgürlüğümü istiyorum Manevi olarak yaptığım işlerle kendimle gurur duymak ve maddi olarak ise özgür olacağım bir hayat kurmak ana hedeflerim. Burada çok uzun süredir yokum ama vakit geçirdiğim gözlemlediğim insanlar gayet samimi. Oynadığım kupon miktarı türk bankalarında kalan son tüm paramla oynadığım bir miktar tutmazsa içim buruk bırakırım ama canı sağ olsun iddanında tutarsa ise tüm parayı bir kuruşu bile kendime almadan ihtiyaç sahiplerine yardım edeceğim bu pandemide insanların intihar ettiği dönemde benim için bu yardım hayatta ki her şeyden önemlidir Forumda vakit geçirir miyim bilmem ama bu benim son kumarım ve türkiyede ki son yazım. Burada ki tüm arkadaşlarıma abilerime hayat boyunca şans dilerim iddadan çok daha iyi başarılar var bu hayatta lütfen kendinizi bitirmeyin.

Kupon miktarı
1₺
Kupon oranı
1
Kupon kazancı
1₺