Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Duyuru Padişahbet # 30.000 TL Ödüllü Bilet Etkinliği Sonuçları

Padişahbet Destek

Büro Destek
Büro Destek
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
196
101
43
Kripto onayınız mevcut değildir, canlı destek hattından kripto ağ adresiniz onaylatınız veya diğer yöntemler ile anlık çekim talebi verebilirsiniz @dancy35
Çekim talebiniz bu nedenle reddediliyor, sistemsel kaynaklı çekimin mesaj içeriği çevrim olarak görüntüleniyor. Lütfen kripto ağ adresinizi onaylatın veya diğer yöntemler ile anlık çekim talebi veriniz @dancy35

Enişte

Tüpçüler Kralı 👑
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
76,110
82,955
113
Çekim talebiniz bu nedenle reddediliyor, sistemsel kaynaklı çekimin mesaj içeriği çevrim olarak görüntüleniyor. Lütfen kripto ağ adresinizi onaylatın veya diğer yöntemler ile anlık çekim talebi veriniz @dancy35
Anında kriptoda tek adres tanımlatıyor yaşar eğer onu kullanmıyorsan onaylattıgın adresi başka hangi adresi girersen gir çekim iptal oluyor daha evvel başıma geldi çok desteğe bağlan onaylattır kripto adresini

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
5,396
16,903
113
Anında kriptoda tek adres tanımlatıyor yaşar eğer onu kullanmıyorsan onaylattıgın adresi başka hangi adresi girersen gir çekim iptal oluyor daha evvel başıma geldi çok desteğe bağlan onaylattır kripto adresini
Bro zaten binance global kullanıyorum.
Finlandiya kimliğimle buradan açtım.
Türkiye hesabını kullanmıyorum.
O yüzden tek adres var ama tanımlatmak uzun sürdüğü için sitede,uğraşmak istemedim.

Enişte

Tüpçüler Kralı 👑
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
76,110
82,955
113
Bro zaten binance global kullanıyorum.
Finlandiya kimliğimle buradan açtım.
Türkiye hesabını kullanmıyorum.
O yüzden tek adres var ama tanımlatmak uzun sürdüğü için sitede,uğraşmak istemedim.
Destekten tanımlatmıstım ben 3 5 dk da adres degıstırdıgımde başıma gelmişti globallerde belirli periyotlarda adresleri değiştiriyor daha evvel çektiğin adresse sorun olmaması gerekir

izmirliii

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
64
5
8

qurbancik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
362
173
43
Cevap verilecekmi artik dm uzerinden 20k yatirdim kaybettim 2k eklenecek. Cevap yazmiyonuz