- 475
- 137
- 43
Yarışmacı arkadaşlara başarılar 
Oneyki knkYarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
kendi sayfası paylaştı 20 şubat saat 11 de tanesi 70 dolardan şuan sanırı mHic olacak bence
valla 2 3 sene önce çıkmıştı teleefondan uygulama coin ozamandan beri çıkacak demişlerdi yarınmışOneyki knk
70 $ mumkun degilkendi sayfası paylaştı 20 şubat saat 11 de tanesi 70 dolardan şuan sanırı m
0.000070 dir o70 $ mumkun degil
İnşallah köşeyi dönecez son çıkış yolumuz 🤣Yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
ama kyc için 30 kazım istiyor her saat başı 1 kez şimdiden başka 30 kez kazıİnşallah köşeyi dönecez son çıkış yolumuz 🤣
6 7 $ bandinda olur zaten yurt disinda 2$ dan 1 aydir topluyorlar biraz bende satn aldm ama cok beklentim.yok havadan gelen para oluck iste ne duserse0.000070 dir o
sanmıyorum daha yüksek olması lazım6 7 $ bandinda olur zaten yurt disinda 2$ dan 1 aydir topluyorlar biraz bende satn aldm ama cok beklentim.yok havadan gelen para oluck iste ne duserse
Beklenti yuksekte ben ihtimal.vermyorm kismetsanmıyorum daha yüksek olması lazım
Reis nerden aldınız coin i bizde alabiliyor muyuzYarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
Daha gecti anca dusuk paraya satarsin suan kimseden alamazsn satinReis nerden aldınız coin i bizde alabiliyor muyuz
Benim kyc yi aylardır onaylamadılar bileDaha gecti anca dusuk paraya satarsin suan kimseden alamazsn satin