Merhaba arkadaşlar ben didimde yaşıyorum 3+1 denize barlara ve beach clublara yakın lükste sayılabilecek bir evim var 1 haziran 1 temmuz arasında misafir kabul edicem bu forumdan 3 kumarbaz arkadaşı alkollü içecekler hariç tüm masrafları ve yemek yapması evin düzeni faturalar vesaire benden olmak üzere misafir edicem bu üç arkadaşta aradığım tek özellik saygılı oturmasını kalkmasını bilen ve kavgacı olmayan arkadaşlar olması gelicek olan 3 arkadaş hesaplarına 50kTL kumar parası koyarak ortak olacaklar ben ise her kazanılan paradan yüzde 20 alıcam getirdikleri para kendi hesaplarında duracak ve oyunları kendileri oynayacaklar gün sonunda kar zarar hesabı yapılarak ganimet bölüşülecek bu arada denizde havuzda üzülüp beach e gidilip geceleri cluba gidilip tatil yapılacak manita kovalamak serbest burası güvenli ve huzurlu bir şehirdir talip olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum ve diğer arkadaşların konu hakkında saygı çerçevesinde yorumlarını bekliyorum bu arada ay sonunda parası kalmayan arkadaşın bileti alınıp memleketine gönderilecek