- 1,751
- 1,787
- 113
Bol şanslarYönetime teşekkür ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 759172
Başkan'a Tron adresini vermen gerekiyor galiba , bende gönderdim , cevap bekliyorum Başkan'danBu elmasları nasıl kullanıyorum bilmiyorumda
Reis reis tron nedir.. Bende yokki oBaşkan'a Tron adresini vermen gerekiyor galiba , bende gönderdim , cevap bekliyorum Başkan'dan
1k mesaj üstü olman gerekBu elmasları nasıl kullanıyorum bilmiyorumda
Evet 1 k olması gerek1k mesaj üstü olman gerek
Bol sans dostumYönetime teşekkür ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 759172
Kripto para birimi , bende normalde kripto kullanmıyorum , bir tane global kripto borsasından hesap açıp , oradan Tron (TRX) adresini göndermen gerekiyor , benim daha evvel vardı , ya da soğuk cüzdan falan kullanıyorsan o da olurReis reis tron nedir.. Bende yokki o
Tm kardrsim teşekkür ederimKripto para birimi , bende normalde kripto kullanmıyorum , bir tane global kripto borsasından hesap açıp , oradan Tron (TRX) adresini göndermen gerekiyor , benim daha evvel vardı , ya da soğuk cüzdan falan kullanıyorsan o da olur
.Kripto para birimi , bende normalde kripto kullanmıyorum , bir tane global kripto borsasından hesap açıp , oradan Tron (TRX) adresini göndermen gerekiyor , benim daha evvel vardı , ya da soğuk cüzdan falan kullanıyorsan o da olur
Bol şansYönetime teşekkür ediyorum Ekli dosyayı görüntüle 759172