Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Selected | 5000'den 50k'ya?

selected1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
196
495
63
son 5dk start kötü olacak gibi

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,590
5,800
113
2 tane ikili kombin ''?'' işaretlik bir şey yok. Yaparsın, bol şans

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,590
5,800
113
bu adama itibar etmeyin sağdan soldan para çarpıyor. geri de göndermez paranızı.
Şimdi günahını almayayım bu arkadaşın ama forumumuzda genel olarak dolandırıcı çok, bana 17K civarı göndermesi gerekirken kazançtan 5K gönderip toz olan laz velet forumda hala kuponlarının altına da millet 3 kuruş atar diye yazıyor bir umut. Utanma yok ki bunlarda yoksa forumda durmazlar. Takılma fazla Ümitçim, sal kendini. İyi hafta sonları

Ümitoloji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,943
4,629
113
Şimdi günahını almayayım bu arkadaşın ama forumumuzda genel olarak dolandırıcı çok, bana 17K civarı göndermesi gerekirken kazançtan 5K gönderip toz olan laz velet forumda hala kuponlarının altına da millet 3 kuruş atar diye yazıyor bir umut. Utanma yok ki bunlarda yoksa forumda durmazlar. Takılma fazla Ümitçim, sal kendini. İyi hafta sonları
insanın zoruna giden abi, hiçbirşey yokmuş gibi aramızda dolaşmaları :)

gladio123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,297
2,536
113
çaldı 100 tl geri de ödemedi 2 ay oldu
Nasıl çalıyor? Hesabına mı girdi? Banka hesabından mı çaldı? Sen göndermezsen alamaz. Çalma sözünü bence şöyle yap ben para verdim geri vermedi. Sonrada hatayı kendinde ara forumda para alışverişi yasak.