Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Sinyal de Arda Turan

TitanEnsaladus

Hayat Burada TitanEnsaladus...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,364
19,059
113
Lig şampiyonluğu ne yapayım Avrupa'da iş yapacaksın

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,329
5,385
113
Amacım tartışma yaratmak değil valla ama Galatasaray ın cidden Avrupa’da başarısız olmasının sebebi hakem şoku yaşaması.Ligde faul bile çalınmadığı pozisyonlara Avrupa’da sarı kart yiyince şok oluyorlar ne yapacağını şaşırıyorlar

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,364
19,059
113
Amacım tartışma yaratmak değil valla ama Galatasaray ın cidden Avrupa’da başarısız olmasının sebebi hakem şoku yaşaması.Ligde faul bile çalınmadığı pozisyonlara Avrupa’da sarı kart yiyince şok oluyorlar ne yapacağını şaşırıyorlar
Avrupa'da cok etkisiz.kadrodaki isimler dünya çapında baya oyuncusu var ama iş icraat yok

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,036
1,081
113
Yav konuya birde masumiyetle giriyor amacım tartışma yaratmak değil aynen hakemle bu işin ne alakası var klasik fener zihniyeti çekememezlik kıskançlık ne ararsan var bir kere işler kötüye gittimi hemen yok hakem yok makem size laf anlatılmaz 50 tane eksik var üstüne birde 10 kişi

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,329
5,385
113
Yav konuya birde masumiyetle giriyor amacım tartışma yaratmak değil aynen hakemle bu işin ne alakası var klasik fener zihniyeti çekememezlik kıskançlık ne ararsan var bir kere işler kötüye gittimi hemen yok hakem yok makem size laf anlatılmaz 50 tane eksik var üstüne birde 10 kişi
Peki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 22 maçın 19unu kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicem

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,470
2,092
113
Peki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 21 maçın 18ini kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicem
Yapı var yapı 🤣🤣🤣🤣

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,364
19,059
113
Ben anlamam Avrupa'da o forma ezilmez mahalleden 11 kişi topla yine ezilmez

UnLnvited

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,073
5,511
113
Beyler kendizi kandırmayın. Gsli oyuncular tr hakemlerine alıştığı icin futbol oynamakta cok zorluk çekiyor

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,036
1,081
113
Peki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 21 maçın 18ini kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicem
Kesin fenerlisin sus fenerliyle futbol konuşmuyorum ben aynen süper ligde şike yapıyoz biz hatta eski başkanımız şikeden iceri girdi çıktı felan hatta önce başakşehir sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor 3 senedir de biz şike yapıyoz fenerde garibim +9999 yıldır diğer tüm takimlar şike yapıyo diye şampiyon olamiyo gülüm bak 7 senede 100 tane futbolcu milyarlarca euro para elli tane teknik direktör sadece 1 tane ztk alan başkana 50 bin kişi gitmeeeee sana muhtacım derse siz kupayı mutfakda görmeye daha çok devam edersiniz hadi şimdi iyi geceler muck

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,913
10,192
113
Şu barış Alperin yaptırdığı penaltıyı amatörde yapsan hoca lisanssıni yirtar eve gonderir

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
651
113
"Kırmızı hep rakip yerdi n'ooooluyu ameka" dediler ve sahanın ortasına 2 kg zctılar.

V3R0N

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,470
2,092
113
Kesin fenerlisin sus fenerliyle futbol konuşmuyorum ben aynen süper ligde şike yapıyoz biz hatta eski başkanımız şikeden iceri girdi çıktı felan hatta önce başakşehir sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor 3 senedir de biz şike yapıyoz fenerde garibim +9999 yıldır diğer tüm takimlar şike yapıyo diye şampiyon olamiyo gülüm bak 7 senede 100 tane futbolcu milyarlarca euro para elli tane teknik direktör sadece 1 tane ztk alan başkana 50 bin kişi gitmeeeee sana muhtacım derse siz kupayı mutfakda görmeye daha çok devam edersiniz hadi şimdi iyi geceler muck
Yazdıklarından sen bişey anladin mi bro

Hipokrat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,329
5,385
113
Kardeş bu kadar içerleneceğini bilmiyordum özür dilerim kalbini kırdıysam

Foncha

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,827
1,181
113
Şinanay yavrum şinanay gerisini gfb getirsin 🤣