- 11,364
- 19,059
- 113
Lig şampiyonluğu ne yapayım Avrupa'da iş yapacaksın
Avrupa'da cok etkisiz.kadrodaki isimler dünya çapında baya oyuncusu var ama iş icraat yokAmacım tartışma yaratmak değil valla ama Galatasaray ın cidden Avrupa’da başarısız olmasının sebebi hakem şoku yaşaması.Ligde faul bile çalınmadığı pozisyonlara Avrupa’da sarı kart yiyince şok oluyorlar ne yapacağını şaşırıyorlar
Yav konuya birde masumiyetle giriyor amacım tartışma yaratmak değil aynen hakemle bu işin ne alakası var klasik fener zihniyeti çekememezlik kıskançlık ne ararsan var bir kere işler kötüye gittimi hemen yok hakem yok makem size laf anlatılmaz 50 tane eksik var üstüne birde 10 kişiAmacım tartışma yaratmak değil valla ama Galatasaray ın cidden Avrupa’da başarısız olmasının sebebi hakem şoku yaşaması.Ligde faul bile çalınmadığı pozisyonlara Avrupa’da sarı kart yiyince şok oluyorlar ne yapacağını şaşırıyorlar
Bu barış Alper tam bir balon . Moratada ellerinde patlar şimdiden söyleyeyim osimhen bir gitse bu takımdan bunlar gol mol atamazAvrupa'da cok etkisiz.kadrodaki isimler dünya çapında baya oyuncusu var ama iş icraat yok
Peki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 22 maçın 19unu kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicemYav konuya birde masumiyetle giriyor amacım tartışma yaratmak değil aynen hakemle bu işin ne alakası var klasik fener zihniyeti çekememezlik kıskançlık ne ararsan var bir kere işler kötüye gittimi hemen yok hakem yok makem size laf anlatılmaz 50 tane eksik var üstüne birde 10 kişi
Yapı var yapı 🤣🤣🤣🤣Peki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 21 maçın 18ini kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicem
Ben anlamam Avrupa'da o forma ezilmez mahalleden 11 kişi topla yine ezilmezYav konuya birde masumiyetle giriyor amacım tartışma yaratmak değil aynen hakemle bu işin ne alakası var klasik fener zihniyeti çekememezlik kıskançlık ne ararsan var bir kere işler kötüye gittimi hemen yok hakem yok makem size laf anlatılmaz 50 tane eksik var üstüne birde 10 kişi
Kesin fenerlisin sus fenerliyle futbol konuşmuyorum ben aynen süper ligde şike yapıyoz biz hatta eski başkanımız şikeden iceri girdi çıktı felan hatta önce başakşehir sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor 3 senedir de biz şike yapıyoz fenerde garibim +9999 yıldır diğer tüm takimlar şike yapıyo diye şampiyon olamiyo gülüm bak 7 senede 100 tane futbolcu milyarlarca euro para elli tane teknik direktör sadece 1 tane ztk alan başkana 50 bin kişi gitmeeeee sana muhtacım derse siz kupayı mutfakda görmeye daha çok devam edersiniz hadi şimdi iyi geceler muckPeki kardeş sen nasıl açıklıyorsun bu durumu? Ligde 21 maçın 18ini kazanmış namağlup ilerleyen takım Avrupa’da 11 maçta nasıl 3 galibiyet alabiliyor? 11 maçın içinde 1 tane zor takım olsa eyvallah dicem
Yazdıklarından sen bişey anladin mi broKesin fenerlisin sus fenerliyle futbol konuşmuyorum ben aynen süper ligde şike yapıyoz biz hatta eski başkanımız şikeden iceri girdi çıktı felan hatta önce başakşehir sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor 3 senedir de biz şike yapıyoz fenerde garibim +9999 yıldır diğer tüm takimlar şike yapıyo diye şampiyon olamiyo gülüm bak 7 senede 100 tane futbolcu milyarlarca euro para elli tane teknik direktör sadece 1 tane ztk alan başkana 50 bin kişi gitmeeeee sana muhtacım derse siz kupayı mutfakda görmeye daha çok devam edersiniz hadi şimdi iyi geceler muck
Adam tr liginde yapiyor bisey olmadigi icin aliskin degil kanka yabancı hakemeŞu barış Alperin yaptırdığı penaltıyı amatörde yapsan hoca lisanssıni yirtar eve gonderir
Kardeş bu kadar içerleneceğini bilmiyordum özür dilerim kalbini kırdıysamKesin fenerlisin sus fenerliyle futbol konuşmuyorum ben aynen süper ligde şike yapıyoz biz hatta eski başkanımız şikeden iceri girdi çıktı felan hatta önce başakşehir sonra Beşiktaş sonra Trabzonspor 3 senedir de biz şike yapıyoz fenerde garibim +9999 yıldır diğer tüm takimlar şike yapıyo diye şampiyon olamiyo gülüm bak 7 senede 100 tane futbolcu milyarlarca euro para elli tane teknik direktör sadece 1 tane ztk alan başkana 50 bin kişi gitmeeeee sana muhtacım derse siz kupayı mutfakda görmeye daha çok devam edersiniz hadi şimdi iyi geceler muck
Hep diyorum cusse ve fizik olarak süper ligin çok üzerinde bir futbolcu ama oyun zekası inanılmaz eksikAdam tr liginde yapiyor bisey olmadigi icin aliskin degil kanka yabancı hakeme
Sende muck diye adamı öpseydinKardeş bu kadar içerleneceğini bilmiyordum özür dilerim kalbini kırdıysam