- 11,587
- 19,140
- 113
Lig muhabbetine girmiyorum
Bize arda lazım sert defans aynı zamanda üretken takım
Bize arda lazım sert defans aynı zamanda üretken takım
Gerek yok mhk yeni hakem hazırlıyorArda turan ne antremanlar, sistemler görmüştür direk alırım anında.
Her ligde tezgah var fanatiklik kadar saçma bişi yok göz göre göre şike dönüyor her ligde adamlar olsun takimimiz kazandı diyip köşeye çekiliyor 😃Bir holigan ile futbol takılamazsınız. Adam hala kabullenemiyor Türkiye'de itile itile elinden tutula tutula şampiyon yapıldığını. Ben Fenerbahçeliyim lan bizide kolladılar lakin bu kadarı paşanın daşaaşında yok yıllardır. Ts nasıl şampiyon oldu sağır sultan biliyor. Başaksehir nasıl oldu kör mehdi biliyor bjk için lafım yok gelmiş güzelleme yapıyor. Okanı Türk hakemlerine emanet edin
Bizde tutuyoruz bizde fanatik taraftarız da körü körüne yanlışı desteklemem ua o kadar da değilHer ligde tezgah var fanatiklik kadar saçma bişi yok göz göre göre şike dönüyor her ligde adamlar olsun takimimiz kazandı diyip köşeye çekiliyor 😃
Bende yok o fanatiklik eski futbol olsa 90 larda eywallah derdim ama artık eski tadı kalmadi futbolunBizde tutuyoruz bizde fanatik taraftarız da körü körüne yanlışı desteklemem ua o kadar da değil
Fenerbahce 3 0 yendi tür kapısı araladı feneri katmadan konuş kralAynisiniz kardesim fenerde gs de türk furbolunun icine ettti futbolun icinden geçtiler avrupada böyle oluyo iste gs fener diger takimlar figuran bu ulkede ondan sonra avrupada niye 4 yiyoz yersin tabi
Sebep fenerin ne farkı var gs ülke futbolunun icine etti bu iki takim hala konusuyosunuz ulkede sanirsin 2 takim var baska takim yok aa dogru ya baska takim yok diğerleri figuranFenerbahce 3 0 yendi tür kapısı araladı feneri katmadan konuş kral
Lig de şansı olan olsa nasıl çıkıp konuşuyor görursunSebep fenerin ne farkı var gs ülke futbolunun icine etti bu iki takim hala konusuyosunuz ulkede sanirsin 2 takim var baska takim yok aa dogru ya baska takim yok diğerleri figuran
Edirneden çıkartmıcan hiçbiriniBeyler lig muhabbetine girmeyin avrupada çöpüz tüm takimlar olarak
gidecek 3-4 aya sonra küme düşme yıllarına geri dönerler 😂Bu barış Alper tam bir balon . Moratada ellerinde patlar şimdiden söyleyeyim osimhen bir gitse bu takımdan bunlar gol mol atamaz
öyle değil işte dost maçı izlememişin . adamlar genç 20 lik çıtır hepsi. becerikli olsa 7-8 olurdu dua etsin galatasaray. gs adamlarının yaşıyla onların ki bir mi adamlarda 0 ciğer var koş allah koş ediyorlsr. gs normalde de 60 dan sonra koşamıyor hep bi cılız kalıyorçok eksik vardı ama maçta ruhsuz oyuncular vardı mertens hollanda takımalrına karşı hiç oynamıyor sanırsın öz vatanı gabriel sara çok cılız kaldı maçta çok yavaş berkan’a artık laf edemiyorum barış bok gbi kaan ilk yarı boyunca gergındı bellı kırmızı yıcektı