- 727
- 718
- 93
düşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
250k olsa bende kaptırdım borçlarıdüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
20M, forum hesabını bile siler toz olurumdüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
500 bin beni borçsuz bir hayata başlatır 1m araba ile bir hayata başlatır 😂düşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
kendime sözüm var 1m ulaşırsam direk kumarı bırakıyorum hayatı sıfırlıyorumdüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
2 k ya ne hacizi2k yarına kadar lazım yoksa haciz gelicek😂
Düşündüm 1tl den max vursa bi asgari ücret etmiyor hayaller iptal 🤣🤣🤣🤣düşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
250k Anadan doğma temizler benidüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum
kral telefon aldım ben faturaya yansıycak diye bilşyordum meherse eskisi gibi faturaya yansımıyormuş gidip ödüyormuşsun 3 aydan beri birikmiş 6 k dı 2 gün önce 4 k ödedim bugünde aradılar yarın akşam 5 e kadar ödemezsem haciz işlemleri başlıycakmış2 k ya ne hacizi
Valla şuan kısa vade için 200k beni öyle bı çözer kii offdüşünün slotta max vurdunuz yada 10 maç kombine yaptın geldi kaç para sizi kurtarırdı bana şöyle havadan bir 100.000 gelse borçları kapatıyorum