- 26,547
- 25,154
- 113
SaGol Dost sanadaBol sans dayi
Eyvallah dostum sanadaSaGol Dost sanada
Yok reis şöyle ki ben bu kupon tutarsa çekiliş yapmak istiyorum diyorsan ilk görsel de olan kısma girip konu açYeni konu ac bölümüne girdim baslıga bunu yazdım biz yazmıozmu bunkarı admınmı yazıcak
Ben hep onun ustundeki uye etkinlige giriodum bunuda ögrendikYok reis şöyle ki ben bu kupon tutarsa çekiliş yapmak istiyorum diyorsan ilk görsel de olan kısma girip konu aç
Ama yok ben sadece kuponu atıp takip edicem diyorsan ikinci görsel de ki konuya girip konu aç bunların dışındakiler kullanılmıyor yani bizi ilgilendiren kısımlar değil
Yani bilmedigin için yardımcı olurlar ama sürekli yanlış olursa sıkıntı olabilir yani :/ ban yeme diye söylüyorum dostum bilmiyorum iş oraya gider mi ama sıkıntı olmaz bu şekilde yaparsan
Olsun bu şekilde sorun yaşamazsın reis 😁 birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Ben hep onun ustundeki uye etkinlige giriodum bunuda ögrendik![]()
🙏🏻Bugın atlasta buyuk çekiliş var 60 biletle 12 kazanan arasına gırebılecekmıyız bakam
🙏Bugın atlasta buyuk çekiliş var 60 biletle 12 kazanan arasına gırebılecekmıyız bakam
Gecmiş olsun 1 haftaya duzelırsın kimseyle bir arada olma yeterO deıl covud testımız pozıtıf cıktı![]()