- 3,089
- 2,376
- 113
Şansın bol olsun
Bol sans dostum
TesekkurlerŞansın bol olsun
Eyvallah dostumBol sans dostum
Bol sans
bol şans
Bol şans dostum
Way be Erhan hani kankaydik la.bize sponsor olmadın gitti NBA kuponum Erhan yapmaz böyle bişey demiştik yıktın beni beBol sans dostum
Eyvallah dostumBol şans dostum
Bol şanslar
Seninle benim aramızda ki fark ne ki sana olacak bana olmucakWay be Erhan hani kankaydik la.bize sponsor olmadın gitti NBA kuponum Erhan yapmaz böyle bişey demiştik yıktın beni be
La ben adama isim verme demiştim gizli sponsor de demiştim beni niye etiketledi simdi rezil olduk bak simdiWay be Erhan hani kankaydik la.bize sponsor olmadın gitti NBA kuponum Erhan yapmaz böyle bişey demiştik yıktın beni be
Etiket şart bonkör karşiimmLa ben adama isim verme demiştim gizli sponsor de demiştim beni niye etiketledi simdi rezil olduk bak simdi
Etiket şartLa ben adama isim verme demiştim gizli sponsor de demiştim beni niye etiketledi simdi rezil olduk bak simdi
Kesinlikle hahaEtiket şart
Aynen o olmadımi da olmuyorEtiket şart
Sen sus o anladı beni.sen mevzuya fransizsinSeninle benim aramızda ki fark ne ki sana olacak bana olmucak
Bende İngiliz olsam olmazmiSen sus o anladı beni.sen mevzuya fransizsin
Benim gonderime yorum yapıp sus falan diyemezsin saygılı davranmani rica edeceğim.Sen sus o anladı beni.sen mevzuya fransizsin