- 2,959
- 2,281
- 113
Bol şans kayınbabadan kurtuldukHerkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 757307
Eyvallah Yok yeni barıştık zaten öyle demiyimBol şans kayınbabadan kurtulduk
Çok içli dışlı olmamak lazım kayın tarafıyla sonu kavgaya gidiyor 🙂Eyvallah Yok yeni barıştık zaten öyle demiyim![]()
Bol şanslarHerkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 757307
Öyle bizim durumlar karışık biraz kaçarak evlendiik kabahatli biziz onlarincaÇok içli dışlı olmamak lazım kayın tarafıyla sonu kavgaya gidiyor 🙂
Bol sans
TesekkurlerBol şanslar
Valla çok gittim geldim gözüm kesmedi biraz daha var bakiye sallasam mi bilemedimClippers benim takım ilk çeyrek alır bile
Ben çok güveniyorum. Kasa olsa sallardımValla çok gittim geldim gözüm kesmedi biraz daha var bakiye sallasam mi bilemedim
Bende güveniyorum da temkinli gidiyim en iyisiBen çok güveniyorum. Kasa olsa sallardım
Kalanin yarısını salla ilk çeyrek %60 alır %70 handikapta kalırBende güveniyorum da temkinli gidiyim en iyisi
Yok oynamadım gelirse de gelmezse de maç sonucu oynucamKalanin yarısını salla ilk çeyrek %60 alır %70 handikapta kalır
Asıl kumarı sen oynuyorsun kral sana bol şanslarHerkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 757307
Takip edelimim dostHerkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 757307
Ms gelmez ama. Clippers çeyrek takımıYok oynamadım gelirse de gelmezse de maç sonucu oynucam
Fena defans yapacak,27”26 biter çeyrekHerkese bol şans Ekli dosyayı görüntüle 757307
Seviyorsan gerisini takmayacaksın reisÖyle bizim durumlar karışık biraz kaçarak evlendiik kabahatli biziz onlarinca![]()