- 187
- 88
- 28
Hani bro 800 oran ben 350 oran gördüm ustdeki kupon.altdaki ayrı kupon heralde 2sinede yazık olmusEkli dosyayı görüntüle 737814Ekli dosyayı görüntüle 737815
1 haftadır bu şekilde olan kuponlarım hep tek golden yatıyor diyecek söz bulamıyom
İkisi aynı kupon sığmadı ekranaHani bro 800 oran ben 350 oran gördüm ustdeki kupon.altdaki ayrı kupon heralde 2sinede yazık olmus
Bu şekilde yatıyorsa ms oynama geçmiş olsun kardeşim 😅😅Ekli dosyayı görüntüle 737814Ekli dosyayı görüntüle 737815
1 haftadır bu şekilde olan kuponlarım hep tek golden yatıyor diyecek söz bulamıyom
Dortmundun ilk yarı 1 gölü iptal edildi edilmeseydi 2-0 erken sonuçlandırmayla alıyordu maçıBu şekilde yatıyorsa ms oynama geçmiş olsun kardeşim 😅😅
Vay aq tam kafayı yemelikDortmundun ilk yarı 1 gölü iptal edildi edilmeseydi 2-0 erken sonuçlandırmayla alıyordu maçı
Sağlık olsun dostumVay aq tam kafayı yemelik
maç 0-0 ken iptal oldu gol nasıl 2-0 oluyorDortmundun ilk yarı 1 gölü iptal edildi edilmeseydi 2-0 erken sonuçlandırmayla alıyordu maçı
1-0 Ken dostum git bak ilk yarının şok dakikasınamaç 0-0 ken iptal oldu gol nasıl 2-0 oluyor
dk 20de bir gol vardı onuda iptal etmişlerdi kbakma onu bilmiyordum1-0 Ken dostum git bak ilk yarının şok dakikasına
Moralimi daha çok bozdun 2 kere iptal edilmiş 😃dk 20de bir gol vardı onuda iptal etmişlerdi kbakma onu bilmiyordum
Ancak böyle kuponlar tutsun zaten çarktan 20 freebet çıktı salladık sabah baktım tutmuş 200 yada 2k bassak gelmicek kupon gelmişMoralimi daha çok bozdun 2 kere iptal edilmiş 😃