- 11,277
- 7,656
- 113
17 oran be
Ekli dosyalar
-
305.8 KB Görüntüleme: 111
Üst hayali kurunca alt geldiği gibiAjax ve alt nasıl bir hayal kurdun da gelmesini bekledin
ajax çok nadir alt olur Galatasaray gibi diğer maça Galatasaray penaltı kazanır oyna bak nasıl kazanıyorsunÜst hayali kurunca alt geldiği gibi
Gs yenilecek bugunajax çok nadir alt olur Galatasaray gibi diğer maça Galatasaray penaltı kazanır oyna bak nasıl kazanıyorsun
Bugün Hamburg 300 bini yedi benim küme düşme hattunu yenemedi kahpeler aynı senin gibiyim benimki 1.50 birde 4 maç kombinGs yenilecek bugun
Çok sıkıntı ya vallaha iki üç tane biliyoruz gidiyo tekten yatıyor tek tek oynasak kasa bassak köşeyi döneriz ama öylede yaparsak emin ol ilk maçtan yatar o kadar saçma bi sistem çözemiyorum gerçektenBugün Hamburg 300 bini yedi benim küme düşme hattunu yenemedi kahpeler aynı senin gibiyim benimki 1.50 birde 4 maç kombin
Leganes maçından bahsediyorsan benim de 14k gittiBenimde 25 oranlı tek maça yattı Atletico sagolsun
Yok celta Vigo oynanmicak takımlar tam listeLeganes maçından bahsediyorsan benim de 14k gitti
Bana sorsaydın Hamburga oynama derdim ama sormadın 😁Bugün Hamburg 300 bini yedi benim küme düşme hattunu yenemedi kahpeler aynı senin gibiyim benimki 1.50 birde 4 maç kombin
imkanı yokGs yenilecek bugun