Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Tokyobet FreeSpin Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

on1905

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
6
3
bir site hiç mi utanmaz arkadas şu promosyonu açarken 100spin verior 1 tlden bide utanmadan 1000tl yatırım ıstıor 3 katı çevırmenı ıstıyor
1000 tl direk yatırırsın bonus almazsın çevrime yapmazsın. Ne kazanırsan çekersin. 100 fs 3000 tl çevrim istiyorlar kulak arkasında s... Cekler

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
279
160
43
Siteler zaman geçtikçe kötüleşiyor yada benmi yanlış düşünüyorum eskiden şartları okur okumaz üye olurdum şimdi hise şartları okuyup direk geri vitese takıyorum saçma sapan bonuslar bunu paylaşan adamda az karşı tarafı düşünme isteği olur 100 freespin veriyor 1 betten 3 çevrim istiyor üstüne 1000 yatırım istiyor utanmasalar dönün arkanızı bi tikiyim dicrkler ağwq

on1905

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19
6
3
Siteler zaman geçtikçe kötüleşiyor yada benmi yanlış düşünüyorum eskiden şartları okur okumaz üye olurdum şimdi hise şartları okuyup direk geri vitese takıyorum saçma sapan bonuslar bunu paylaşan adamda az karşı tarafı düşünme isteği olur 100 freespin veriyor 1 betten 3 çevrim istiyor üstüne 1000 yatırım istiyor utanmasalar dönün arkanızı bi tikiyim dicrkler ağwq
Doğru söylüyorsun müşteri çoğaldı azıttılar iyice.. B.. O.. Kunu çıkardılar.. Milleti alıştırdılar şimdide istedikleri gibi at koşturuyorlar.. Zaten bu işten anlayan böyle sitelere yatırım yapmaz takılmaz

Marloone

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
20
8
Billur mu Geçiyon ananı mı sevmiyon anlamadım ki seni insan bunu paylaşmaya utanır be. Sor bakayım sitedekilere sigorta istiyorlarmıymış

maysan3838

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
608
144
43
Sanki Adamlara söz vermişiz site açın bizde gelip 1000 yatırım yapıp 3 kat çevirelim diye😂😂😂😂

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...