- 5,011
- 2,958
- 113
Valla reis senin adına üzüldüm Ama Masa tenisi 3 maçtan fazla gelmiyor ya 3 maç 3 maç denesen daha iyi sanki Saygılar.
kumarcı adama borc verılmez parayı verdıgınde uzerıne soguk su ıcıp vereceksın gerı gelmesını beklemeyeceksın gerı gelmesını bekleyecegın parayı vermeyeceksın@kadırgalı35 benden borç almıştı abartısız söylüyorum 3 hafta hergün oyaladı beni. forumda paylaşıcam yaptıgını dedim beni tehdit etti whatsapp konuşmalarımız. lütfen sizde kaydedin kendisi 3 kuruş borcunu ödememek için her türlü tezgahı yapar
![]()
![]()
bu resimleri kaydedin kadırgalı dolandırıcıdır gerçek yüzünü görün bu pisliğin. forumdan banlanmadı hala ona yanıyorum. olan yine bana oldu. yetkililer kadırgalıyı uyarıp beni banladı ben para alışverişi yapıp ona borç verdğim için.. para isteyeni değil de mağdur olan beni banladılar. neyse kısacası kadırgalının gerçek yüzünü görün sahtekarın tekidir
herşeyi forumdakilere söylücem dediğimde korkudan tamam yarın ödücem paranı dedin yine. sen yaptığı pislikler ifşa olmasın diye her türlü tezgahı yapıcak birisin neyse gören gördü kaydetti bu kadarı yeter
kapatın konuyu bnce uzatmayınSadece bekle ve ikile abicim cuma günü git dilen yemek paranı çıkar hadi yallah
hayatı yalan bunun ya. utanmıyo utanmıyo utanmıyoooorr. yüzsüz herifBilenler bilir kadirgali35 denen şahıs dembele3538 dir dikkatli olun
Tmm gardaşım kapatın konuyu ahmete ayıp oluyor bakhayatı yalan bunun ya. utanmıyo utanmıyo utanmıyoooorr. yüzsüz herif
özür dilerim ahmet hakkını helal et..Tmm gardaşım kapatın konuyu ahmete ayıp oluyor bak
kapatın gıtsın konuyyu baska yerde tartısınborcunu vermemek için bana whatsapptan 'ben babannesiyim tesbih çekiyorum mustafa yok oğlum' dedi şimdi utanmadan benim hakkımda dava açıcakmış aman çok korktum.. bu yüzsüzlüğün kaçıncı seviyesi sence ahmet
baskan bi roll yapta vakit geçsinkapatın gıtsın konuyyu baska yerde tartısın
varmı deneme bonusu veren yer para lazım yok mu bonus veren sıtebaskan bi roll yapta vakit geçsin