Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Turuncu-Lacivertli Temsilcimiz İlk Maçta Berabere Kaldığı Gent Karşısında Konferans Ligi'nde Çeyrek Final Arıyor

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
97,349
73,570
113
1678877948109.png

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında sahasında Belçika'nın Gent ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak maçta, Fransız hakem Benoit Bastien düdük çalacak. Bastien'in yardımcıları Hicham Zakrani ve Aurelien Berthomieu olacak.

İki takım arasında Belçika'da oynanan karşılaşma Okaka ve Orban'ın karşılıklı golleriyle 1-1 sona ermişti.

Başakşehir'in turu geçmesi için maçı kazanması gerekiyor. Normal süre ve uzatmalarda eşitliğin bozulmaması halinde turu geçen tarafı belirlemek için seri penaltı atışlarına geçilecek.

Bu turu geçen ekip adını UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde çeyrek finale yazdıracak.

Başakşehir 50 Diyecek

Başakşehir, Avrupa kupalarında 50. karşılaşmasına çıkacak.

Turuncu-lacivertli ekip, Avrupa'da daha önce oynadığı 49 maçta 17 galibiyet, 12 beraberlik ve 20 mağlubiyet yaşadı.

Söz konusu müsabakalarda 66 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 71 gole engel olamadı.

Başakşehir'de isimleri UEFA'ya bildirilen listede yer almayan Caner Erkin, Joao Figueiredo ve Shaocong Wu maçta forma giyemeyecek.

İstanbul ekibinde, sakatlığı bulunan Mesut Özil bu maçta takımındaki yerini alamayacak. Sakatlığı bulunan bir başka isim Eden Karzev'in durumu ise maç gününde netlik kazanacak.

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Deniz, Aleksic, Berkay, Serdar, Okaka

Gent: Roef, Piatkowski, Ngadjui, Fortuna, Montes, Kums, De Sart, Fofana, Hyun-seok, Orban, Cuypers

safa61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,716
2,017
113
başakşehirin maçı kazanacağını düşünüyorum

dost

Tecrübeli Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,813
44,162
113
2-2 biter bence

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Allah belasını versin bunların iki siteden ayrı ayrı turu geçer dedim tuvalete girdim çıktım gözlerime inanamadım abi bu nedir ya bıktım yemin ederim

Kara000

Trabzonspor
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
4,434
113
Şaka gibi maç Türkiye sandılar Avrupa'yı topun arkasına geç araya gol sıkıştır taktiği mi olur elin takımı horoz gibi biner tepene

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,872
113
Şaka gibi maç Türkiye sandılar Avrupa'yı topun arkasına geç araya gol sıkıştır taktiği mi olur elin takımı horoz gibi biner tepene
Mk bide Başakşehir 1.5 üst gol atar demişim mal gibi 0.5 bile olmaz şerefsiz haysiyetsiz ler rezil ettiler