Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Veee Tarih 6 KASIM.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,912
113
Dostum kimse yanlış anlamasın ama Fenerlilerin Cimboma karşı kalan tek kozu bu.Ligde kimsenin 4 yıldızı hala yokken bizde var bir kere rütbe farkı var.Ayrıca Türkiyemize ilkleri herzaman Cimbom yaşatır.Avrupa kupasına sahipse Türkiye buda cimboma borçlu.Ayrıca stadınızda kaldırdığımız kupayıda çabuk unutmayın lütfen 😄

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
iki tarafında sacma sapan sidik yarıstırma muhabbeti cidden bıktırdı artık yok sahanızda kupa kaldırdık yok biz size 6 attık bravo helal aga. iki sene sonra ligin şampiyonu bile clye direkt gidemeyecek bizimkiler hala sacma sapan seylerle övünme derdinde sonra neden ülke futbolu gelişmiyor

Fazlinho18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
529
593
93
Ümit vurdu goooll 6 oldu 6, hakeme baktım golü verdi...Rekabet o gün bitmişti 💛💙

Ne UEFA kupası ne sahamızda kupa kaldırmak, siz 6 atın ben herşeyi kabullenirim zaten..Bu arada 28 şampiyonluğumuz var ama TFF saymıyor 1959 öncesini, onlarıda alacağız elbet.. Mücadele devam ediyor

Moderatör tarafında düzenlendi:

yelkovan982

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,489
443
83
Kahvede izlemiştim bu maçı .. bitmeden kaçmıştı Gs liler .. ne maçtı be ..

ayhanbalik

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,024
376
83
Büyük takımlar kazandıkları kupalarla, küçük takımlar yendikleri büyük takimlarla övünür ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...