- 11,269
- 7,653
- 113
KAZANIYORUZ.
İçinden geçicez merak etme bro, şimdi senaryoyu yazıyorum. Gece KCEX 100 dolar bonus tanımlıyor, ben ve @egehandro konu başlığınında sağlamış olduğu motivasyon ile 3 5 long short yapıyoruz 100x ten, yarın dubaideyiz.KAZANIYORMUYUZ?
Ben niye gelmiyorumİçinden geçicez merak etme bro, şimdi senaryoyu yazıyorum. Gece KCEX 100 dolar bonus tanımlıyor, ben ve @egehandro konu başlığınında sağlamış olduğu motivasyon ile 3 5 long short yapıyoruz 100x ten, yarın dubaideyiz.
yarın dubaideyiz işte, seni direkt kutlamalara davet ediyoruz al sat ile yormak istemedik 🤣Ben niye gelmiyorum
Haa şimdi anladım ozaman kazanıyoruzyarın dubaideyiz işte, seni direkt kutlamalara davet ediyoruz al sat ile yormak istemedik 🤣
tabisi içinden geçicez ins, konu başlığının hakkını vereceğiz 😌Haa şimdi anladım ozaman kazanıyoruz
Mümkünse kaybedenler yazmasın buraya o kendini bilir etikete gerek yok 😁tabisi içinden geçicez ins, konu başlığının hakkını vereceğiz 😌
3 5 kazanalım biraz totomuz kalksın, o gazla vs ye bile çağırırız onları merak etme 😅Mümkünse kaybedenler yazmasın buraya o kendini bilir etikete gerek yok 😁
Hiç motive olamadım kazanmak imkansız gibi ahskdks3 5 kazanalım biraz totomuz kalksın, o gazla vs ye bile çağırırız onları merak etme 😅
Bok gibi 2 saat önce 4 bin lirayı 11 bin yapıp hepsini kaybettim şimdi 00dan sonra alacağım 1.2k kayıp bonusunu bekliyorum senden naber
Kötü olmuş senin iş umarım kayıp ile toparlarsınBok gibi 2 saat önce 4 bin lirayı 11 bin yapıp hepsini kaybettim şimdi 00dan sonra alacağım 1.2k kayıp bonusunu bekliyorum senden naber
Oo iyi gelsin bakalım payımıza düşeni alalım@murobaşkan ilk winner olarak ismini yazdıracak 1 saat sonra sakin olun 😌
machinebetBeyler güzel sağlam site söyleyin