Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Yeni Suriye'ye Merhaba deyin

yogunlug

Kefil
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,711
1,389
113
:(bunlar insan olamaz esadın gözünü seviyim bu pislikleri temizledi ülkeden akılı adam

Karatuh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
883
108
43
Söyleyecek tek bir kelime kalmadı kafayı yememek elde değil

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
1,197
113
her boğazı kesilen suriyelimi amk bu nasıl mantık

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
1,197
113
kardeş biz mersin yeni mahallede büyüdük hergün birinin kafasına bacağına sıkılıyodu kiminin boğazı kiminin bağırsakları yere dökülüyodu o zaman suriyelilerde yoktu bu mevzunun ırklarla alakası nedir bu videoda yerde yatan boğazı kesilmiş birine müdahale eden insanlar var olay ne bunda benim anlayamadığım amk

Karatuh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
883
108
43
kardeş biz mersin yeni mahallede büyüdük hergün birinin kafasına bacağına sıkılıyodu kiminin boğazı kiminin bağırsakları yere dökülüyodu o zaman suriyelilerde yoktu bu mevzunun ırklarla alakası nedir bu videoda yerde yatan boğazı kesilmiş birine müdahale eden insanlar var olay ne bunda benim anlayamadığım amk
Sana sıkmadıkları kesmedikleri için şanslısın o zaman tamam

betcoast

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,971
1,197
113
bizim orda bi laf vardır kardeşim etinden korkanın kemiğini s... diye bu laf seninde kulağına küpe olsun lazım olur

Karatuh

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
883
108
43
bizim orda bi laf vardır kardeşim etinden korkanın kemiğini s... diye bu laf seninde kulağına küpe olsun lazım olur
Gelişmiş insan seviyesine ulaşan varlıklar araştırma açıp okuma bilgi edinme gibi özelliklere sahiptir.!!!

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
Gelişmiş insan seviyesine ulaşan varlıklar araştırma açıp okuma bilgi edinme gibi özelliklere sahiptir.!!!
Şey var yalniz Okan'cım
Suriyeliler bizim 20 30 yil gerimizden geliyor. Dolapdere'yi Zeytinburnu'nu Gazi'yi de biliyoruz. Benim çocukluğumda her sabah uzeri gazete ile ortulmus abiler olurdu sokaklarda .
Sana da katiliyorum ama yaklasim biraz yanlış.
Zeytinburnun'da dogup buyudum inan bana okula girer girmez arkadaslarla konustugumuz ilk sey 'bizim sokakta da vardı' olurdu