Bir aksilik olmazsa gelir gibi 1 dosta 200 tl veririz Umarim takip edenlerden sadece payco ile atilicak ama
Ekli dosyalar
-
333.8 KB Görüntüleme: 40
Malta tehlikeli kralBir aksilik olmazsa gelir gibi 1 dosta 200 tl veririz Umarim takip edenlerden sadece payco ile atilicak ama
Umarım gelir Malta gelirse gelirBir aksilik olmazsa gelir gibi 1 dosta 200 tl veririz Umarim takip edenlerden sadece payco ile atilicak ama
Polonya 2 3 atar diye düşünüyorum amaMalta tehlikeli kral
Valla şans işi biraz bakalimUmarım gelir Malta gelirse gelir
Şansın bol olsun ben kaybettim şamsım yok bayram üstü parasıZ kaldık sın şanş bu gece atacağım avansuValla şans işi biraz bakalim
Eyvallah sağolasın sende geri dönüş sağlarsın Umarim bunu alıp bu gece cekilicek bende haftası en azından bi 5 10k karla basliyimŞansın bol olsun ben kaybettim şamsım yok bayram üstü parasıZ kaldık sın şanş bu gece atacağım avansu
Bol şanslarBir aksilik olmazsa gelir gibi 1 dosta 200 tl veririz Umarim takip edenlerden sadece payco ile atilicak ama
İnşallah kralEyvallah sağolasın sende geri dönüş sağlarsın Umarim bunu alıp bu gece cekilicek bende haftası en azından bi 5 10k karla basliyim
Bol sansBir aksilik olmazsa gelir gibi 1 dosta 200 tl veririz Umarim takip edenlerden sadece payco ile atilicak ama