- 9,065
- 3,928
- 113
Hangi ülkedenDayim sa beni hatırladın mı
Hangi ülkedenDayim sa beni hatırladın mı
Bizde kafa mı var..sabah kahvaltıda ne yedik unutuutik ..Bı ara konuşuyorduk sık sık
🤣🤣🤣 Olur öyle ya geç oldu saat ondandir geçen güzel olsunBizde kafa mı var..sabah kahvaltıda ne yedik unutuutik ..
Gece gerçekten. Bir dk vakit kalmıyor ilgilenemedim biz tabbiii ki geçmişte 1 dk.dahi dostça sohbet et ettikse mutlak bir değeri vardır..burada profil foto yara k.ad ile hatirlak zordur onlarca kişi ile ilesis8m kurunca..teegeamm mu nereden konuştuk bilemiyorum🤣🤣🤣 Olur öyle ya geç oldu saat ondandir geçen güzel olsun
02:02 de bayram bonusu paylaşmış, simdilik aramizda zehra reis💀😄@zebra dayım nerde bayadir yok hakkın rahmetine felanmi kavuşdu acaba
Forumun sefiri ya ağa 😁😁😁02:02 de bayram bonusu paylaşmış, simdilik aramizda zehra reis💀😄
Sizlerin de@zebra aslan dayım hayırlı bayramlar ellernden öpüyorum dayım benim
Tecrubesiz biri 200 inege cobanlık yapamaz dayı cobanlık çok basit bir iş gibi görülür ama öyle degilİş bulamamaktan şikayetçi birine " çobanlık yap" desen adam " benle dalga mı geçiyorsunuz?!.." diye cevap alırsınız..,)
![]()
60 bin TL maaşla çoban bulamayınca sorunu böyle çözdüler
Aylık 60 bin TL teklif edilmesine rağmen çoban bulamayan Erzincan'da köylüler, 200 ineği sırayla yaylıma çıkarıyor.www.milliyet.com.tr