- 7,489
- 3,395
- 113
Kim açacak acaba dedim tebrikler dostumEkli dosyayı görüntüle 749088
🇹🇷 "Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna gözünü kırpmadan can veren tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.
🇹🇷 ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 🇹🇷
Bonusları bu konu altında tutalım sohbet etmeyin dostlar
Tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyoruz (NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE)🇹🇷🇹🇷🇹🇷🇹🇷Ekli dosyayı görüntüle 749088
🇹🇷 "Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna gözünü kırpmadan can veren tüm kahramanlarımızı minnetle anıyoruz.
🇹🇷 ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 🇹🇷
10 kasım bonusları diye konu açan olmuştu. 18 martı unuttular bu seneTüm şehitlerimizin ruhları şad olsun 🙏 inş kamilin biri gelip 2 3 saat sonra bu başlık altında bir çekim paylaşmaz, 10 kasım konusunda mı ne yapmıştı kamilin biri gece gece ne sövdüydüm
valla garip bir millet olduk, insanların bir çizgisi duruşu kalmadı hiç allah sonumuzu hayır etsin10 kasım bonusları diye konu açan olmuştu. 18 martı unuttular bu sene
Daha erken be acarlar10 kasım bonusları diye konu açan olmuştu. 18 martı unuttular bu sene
Ekli dosyayı görüntüle 749088
🇹🇷 ÇANAKKALE GEÇİLMEZ 🇹🇷
FS veriyoruz 18.18de
Dostum 18 mart bonus konusu değildir şeref namus konusudur ve kırmızı çizgimizdir..10 kasım bonusları diye konu açan olmuştu. 18 martı unuttular bu sene
Foruma gırmeseydın reıs bugün keşke önüne bonus felan gelır yanlışlıkla tıklarsınDostum 18 mart bonus konusu değildir şeref namus konusudur ve kırmızı çizgimizdir..
Dostum zaten bonus konusu var yatırıma ek freespin konusundan bakarsın bu konu altına mı kalmıs bonus paylasmak ayıptır beForuma gırmeseydın reıs bugün keşke önüne bonus felan gelır yanlışlıkla tıklarsın
Artık para hersey den önce geliyor sanırım dostum yazık....valla garip bir millet olduk, insanların bir çizgisi duruşu kalmadı hiç allah sonumuzu hayır etsin