Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ KUTLU OLSUN!

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,182
2,465
113

EXAMPLE

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,481
1,008
113

ngu

₦₲Ʉ (𝒩𝑒𝓋𝑒𝓇𝒢𝒾𝓋𝑒𝒰𝓅)
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,610
3,316
113
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun 🙏 inş kamilin biri gelip 2 3 saat sonra bu başlık altında bir çekim paylaşmaz, 10 kasım konusunda mı ne yapmıştı kamilin biri gece gece ne sövdüydüm

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
31,913
31,412
113
Tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun 🙏 inş kamilin biri gelip 2 3 saat sonra bu başlık altında bir çekim paylaşmaz, 10 kasım konusunda mı ne yapmıştı kamilin biri gece gece ne sövdüydüm
10 kasım bonusları diye konu açan olmuştu. 18 martı unuttular bu sene

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
400
83
Bu kutlu günde şu halimize bak dedeler görse kafamızı uçurur aq zavallı leş kusagız

Nf2807

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
934
113
18 mart Çanakkale Zaferinde mehmetçiğimizin verdiği eşsiz mücadelen dolayı hayatını bu vatan için canı pahasına ortaya koyan ve bu uğurda şehit olan askerlerimizin ruhları şad olsun... Yaşasın yüce TÜRK milleti.. Yaşasın ulu önder MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
🇹🇷🇹🇷🇹🇷

Nf2807

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
934
113
@Shellac dostum böyle önemli günlerde heleki Çanakkale Zaferinde bonus konusu açılması birtek banamı tuhaf geliyor utanmadan bonusları bu konu altında toplayalım yazmış bu kadar mı düşüldü yani binlerce şehit verilmiş o topraklarda adamlar o gün için bonus konusu açıyor boyle adamların ben Türklüğündende şerefinden de şüphe duyarım...

Nf2807

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,549
934
113
Foruma gırmeseydın reıs bugün keşke önüne bonus felan gelır yanlışlıkla tıklarsın
Dostum zaten bonus konusu var yatırıma ek freespin konusundan bakarsın bu konu altına mı kalmıs bonus paylasmak ayıptır be

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,596
1,855
113
Gençlik nasil bi kafa yasiyosunuz sehitleri atatürkü sitelerin verice 3 5 spinlemi anicaksiniz herseyi alet etmeseniz şu islere ayip denen bisey var formunda buna izin vermesi ilginç