- 1,786
- 2,076
- 113
Ezbere konuşma andaval kayıp bonusu harici hiç bonus almıyorum benBonus kovalamaktan sitelere yatırım yapmıyorsunuz helal olsun Keşke sizin gibi olabilsek
Ezbere konuşma andaval kayıp bonusu harici hiç bonus almıyorum benBonus kovalamaktan sitelere yatırım yapmıyorsunuz helal olsun Keşke sizin gibi olabilsek
Bets10 da vardı hesabımda çekim çok uzun sürdü diye kapatmıştım çok öncedenBets10a bile mi? 😄
Aynen öyle katılıyorum liselerde bile oynuyorlarmış haberlere de çıktıBan sana bişi diyim mi en az 10/15 milyon oynayan var ülkede gerisini sen düşün herkez neyin ne olduğunu biliyor
Aynen oyleAynen öyle katılıyorum liselerde bile oynuyorlarmış haberlere de çıktı
Yanlış demişsin 15 milyon oynamayan vardır geri kalan herkes oynuyor bizim memlekette köyde 400 hane falan var 300 hanesinde genç vardır bu gençlerin hepsi oynuyor ordan yola çıkarak nerdeyse oynamayan kalmadı gibi birşeyBan sana bişi diyim mi en az 10/15 milyon oynayan var ülkede gerisini sen düşün herkez neyin ne olduğunu biliyor
Aynen doğrudurYanlış demişsin 15 milyon oynamayan vardır geri kalan herkes oynuyor bizim memlekette köyde 400 hane falan var 300 hanesinde genç vardır bu gençlerin hepsi oynuyor ordan yola çıkarak nerdeyse oynamayan kalmadı gibi birşey
Sitelerin hepsi aktif hiç birisine birşey olmaz operasyon dedikleri sitelerin sahada para getir götürü yapanları yakalanıyor işte yoksa bets10 un Mersin'de Muğla'da olacak hali yok geçen bir konuda daha demiştim ülkenin başında din ile siyaseti karıştıranlar olduğu sürece hiçbir illegalden korkmayın kimseye birşey olmazPeki şuan bu siteler ne durumda sorabilen var mı
Bets10 yurtdışı şirket bazıları yalanBoku yedik
Yerse iste reis bı cacık olmaz hepsinden para gelir sağlıyor bunlar madem baskın yapıyor site niye aktifSitelerin hepsi aktif hiç birisine birşey olmaz operasyon dedikleri sitelerin sahada para getir götürü yapanları yakalanıyor işte yoksa bets10 un Mersin'de Muğla'da olacak hali yok geçen bir konuda daha demiştim ülkenin başında din ile siyaseti karıştıranlar olduğu sürece hiçbir illegalden korkmayın kimseye birşey olmaz
Vayy bee imajbet zamanında sanal uygulamalar yoktu bir de cebpank vardı para kesiyordu yükleme yaparken 😭😭🥺İmajbet ilk göz ağrım. Atm'den yatırıp 1 gün beklettiğin için anana çok sövdüm. Özür dilerim.
karakolda bu savunmayı yaparsınYeni bakan denen az muhterem çok gvrn arkadaş önce asgari ücretin 2 katı kira alanların üstüne gitsin ki insanlar maaşlarıyla insan gibi yaşayabilip illegal işlere bulaşmasın. Kira sadece en ufak örnek kardeşim. Geçen sene 649 tlye yaptırdığım sigorta bu sene 7780 tl çıkınca çekme belgesi çıkarıp ekmek teknemi sattım. Kumardan önce araştırıp düzeltmeleri gereken neler var neler say say bitmez
Dostum bazı siteler ilk çekim havale şartı koyuyorlar. Yani bir nevi buna zorluyorlar. Herşey bizim istediğimiz gibi olmuyor işteBanka ve kripto hesapları diyor kripto hadi neysede bankayla para çekenlerin aklından şüpe duyuyorum bazen umarım bize sıra gelmez çorba parasını eft yapanlardan alırlar
kazandıklarını vergi verseler illegalde de oranlar düşeryanlış yere operasyon düzenliyorlar, bu işi kökten çözmenin tek yolu tüpçüye yani demirörene operasyon yapılmalı. Milli piyango dahil olmak üzere bütün kazı kazan ve online oyunları şaibeli, daha kredisini ödeyemeyen adamın para dağıtmasını beklemek komik olur, iddaa oranları yüzünden millet illegal de zaten, bu oranlarla yasa dışı siteler para kazanıyorsa aynısını legal olarak devlet de yapabilir!!! Operasyon ile bu iş bitirilemez devlet hatanın kaynağına inmeli o da bizzat kendileri, zamanında vergi vererek tr de hizmet vermek isteyen bwin'i bile dolandıran bir ülkeyiz