Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 250sr Motor

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Motor alacağım varsa ilgisi bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini dinlemek isterim rs200 18k kilometre 80k fiyat 30k masrafı var yapılmasa da olur yürüyeninde problem yok sr250 5k km 120 bin hangisi olabilir Sr için 40 k kredi çekeceğim 80k nakit var

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Motor alacağım varsa ilgisi bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini dinlemek isterim rs200 18k kilometre 80k fiyat 30k masrafı var yapılmasa da olur yürüyeninde problem yok sr250 5k km 120 bin hangisi olabilir Sr için 40 k kredi çekeceğim 80k nakit var
80 130 k arası motor önerilerine açığım

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
259
63
Sr çek bence dost doğrusu bu bana göre

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
383
259
63
Sr için kredi çekeceğiz usta vermiyorlar kredi suanlık eşşek gibi kumarda yedik vardi para da geri kalanı da yiyeceğim diye korkuyorum
Valla dostum sana bir
Tavsiye vereyim yaşını bilmiyorum ben 32 yaşındayım bir hedefin var onu yapmak için önceliğin elindekini riske atmamaktır borca girmeni pek tavsiye etmesemde hazır nakitin varken elindeki paran savrulmadan çek kredini al motorunu inan 3-5 ay sonra bile karda olacaksın bu net çünkü Türkiye burası malesef

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Valla dostum sana bir
Tavsiye vereyim yaşını bilmiyorum ben 32 yaşındayım bir hedefin var onu yapmak için önceliğin elindekini riske atmamaktır borca girmeni pek tavsiye etmesemde hazır nakitin varken elindeki paran savrulmadan çek kredini al motorunu inan 3-5 ay sonra bile karda olacaksın bu net çünkü Türkiye burası malesef
Eyvallah abicim sağolasın bakalım hayırlısıysa şu kredi çıksın borca girelim bu illetten yaş ilerlemeden kurtuluruz belki

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
484
63
Kral sakın japonlardan şaşma
Yamaha ve Honda
Ömürlük motorlar bence Yamaha daha iyi
Orta sınıf sekmenlerde bunlar alınabilir o fiyatlara
Ama daha kalite dersen işte o zaman
Yine Japonlar önde kawasaki, suzuki yine Yamaha ve Honda
Mesela heyecan arıyorsan Yamaha mt7 var tipi çok güzel olmasa da öyle bir tork var ki motorda
Gaza dokunmadan tekere kalkıyor çok inanılmaz seri yada scooter yani otomatik vitesli istersen bende var ufak bir tane spacy alpha Honda
İstersen verim bütün işlerini görür yolda da bırakmaz 40 bine verim ilanda en temizleri 50 üstünde yani daha çok kurye de bitmiş ilanları var onlarda 30-40 arası

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,531
2,957
113
Yamaha ve Honda
Mesela heyecan arıyorsan Yamaha mt7 var tipi çok güzel olmasa da öyle bir tork var ki motorda
Gaza dokunmadan tekere kalkıyor çok inanılmaz seri yada scooter yani otomatik vitesli istersen bende var ufak bir tane spacy alpha Honda
İstersen verim bütün işlerini görür yolda da bırakmaz 40 bine verim ilanda en temizleri 50 üstünde yani daha çok kurye de bitmiş ilanları var onlarda 30-40 arası
Bak inanki hiç motor piyasasına bakmadan söylüyorum bahsettiğin motorları arkadaş 80-120 bin bandına zor alır temiz birşey bulamaz zaten ama dediğin gibi hakikaten sağlam iş yapıyor bu konuda Japonlar arkadaş genç heyecan arıyor bizim biraderde almıştı zamanında sattı sonra araba aldı bir an önce almanı tavsiye ederim @Ezbircime sürekli zam geliyor çünkü

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Yamaha ve Honda
Teşekkürler usta olmadı bizim arkadaş arıyordu kuryelik için ona bi çıtlatayım

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Bak inanki hiç motor piyasasına bakmadan söylüyorum bahsettiğin motorları arkadaş 80-120 bin bandına zor alır temiz birşey bulamaz zaten ama dediğin gibi hakikaten sağlam iş yapıyor bu konuda Japonlar arkadaş genç heyecan arıyor bizim biraderde almıştı zamanında sattı sonra araba aldı bir an önce almanı tavsiye ederim @Ezbircime sürekli zam geliyor çünkü
Bi yerden başlamak lazım çok doğru söylüyorsun birden yükselemezsin yavaş yavaş hele böyle bi illetin içindeyken çok daha zor kredi çekemiyorum ondan dolayı çok fazla başım ağrıyor büyüklerimizle konuşup halletmek lazım zamanında çok dedim kredi çek alalım diye peder beye ama anlamıyor icinde olduğum durumu hiç yoksa 100.150 bin zarar yazdı hem motor fiyatından hemde kumar yüzünden elimde 80 bin var diken üstündeyim bu da gidecek diye

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,531
2,957
113
Bi yerden başlamak lazım çok doğru söylüyorsun birden yükselemezsin yavaş yavaş hele böyle bi illetin içindeyken çok daha zor kredi çekemiyorum ondan dolayı çok fazla başım ağrıyor büyüklerimizle konuşup halletmek lazım zamanında çok dedim kredi çek alalım diye peder beye ama anlamıyor icinde olduğum durumu hiç yoksa 100.150 bin zarar yazdı hem motor fiyatından hemde kumar yüzünden elimde 80 bin var diken üstündeyim bu da gidecek diye
Şöyle bir fikir vereyim kardeşim en azından elindeki yetecek kadar parayla birşey al sonra yükseltirsin üstüne koyup o para da boşa gitmemiş olur yoksa dediğin gibi sürekli dürtecek seni şeytan

DESTURSUZ

BilirkiŞi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,415
2,457
113
Selamun aleyküm, deneyimi mi aktarayım önce ,
H- CBR250 ile başladım, 2 Seneye Yakın Kullandım
Kawasaki z300 e geçtim 1.5 Ay kullandım
Honda titan CG ve CBF 150 uzunca süre kullandım

CF nin modellerine binmek kullanmak nasip Olmadı
Ama Bana motorda Pulsar mı CF mi dersen, direk Pulsar derim.

Adamlar zaten bu işin duayeni, taş gibi motorları

CF de artçı selesi çok ufak , tek kişilik bakacaksın ona, yanına arkadaşını eşini dostunu alıp az da olsa mesafeli biyere gidemezsin.

Ama pulsar da bin istediğin gibi git . Ben herşeyiyle pulsar derim .

Emr1990bjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
624
484
63
Teşekkürler usta olmadı bizim arkadaş arıyordu kuryelik için ona bi çıtlatayım
Olur sigortası daha 1 seneden fazla var eksik yada arıza yok, bende vitesli alıcam r25 Yamaha
Bu elimde kalmasının sadece zararı var. Muayene var motorlu taşıtlar vergisi falan var
Sigorta var depoya kaldırsak zarar arkadaşının da işi görülür bizimde tam kurye motoru
En azından Honda çin malları ne olırsa olsun alınmaz adamı dünyaya geldiğine pişman eder

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Şöyle bir fikir vereyim kardeşim en azından elindeki yetecek kadar parayla birşey al sonra yükseltirsin üstüne koyup o para da boşa gitmemiş olur yoksa dediğin gibi sürekli dürtecek seni şeytan
Vallahi bilmiyorum abi az çok da aklıma gelsin oynamayayım diye açtım böyle bir konu kafam dağalır diye mantıklı olan bu gibi gözüküyor bakalım kimseye de minnet etmeye gerek yok elde olani kullanacağız

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Selamun aleyküm, deneyimi mi aktarayım önce ,
H- CBR250 ile başladım, 2 Seneye Yakın Kullandım
Kawasaki z300 e geçtim 1.5 Ay kullandım
Honda titan CG ve CBF 150 uzunca süre kullandım

CF nin modellerine binmek kullanmak nasip Olmadı
Ama Bana motorda Pulsar mı CF mi dersen, direk Pulsar derim.

Adamlar zaten bu işin duayeni, taş gibi motorları

CF de artçı selesi çok ufak , tek kişilik bakacaksın ona, yanına arkadaşını eşini dostunu alıp az da olsa mesafeli biyere gidemezsin.

Ama pulsar da bin istediğin gibi git . Ben herşeyiyle pulsar derim .
Kral puslar da 18k km var aynı şehir de 30 bin masrafı var dedi Grenajlarda bilmiyorum piyasasını çok edermi o kadar yoksa daha mı pahalı sr için de 3 saat yol gideceğiz otobüsle ekstradan ehliyetin de daha sınavları var yani 2 kişi gidip alıp döneceğiz dedigin gibi sele konusunda çok haklısın her bakımdan pulsar daha iyi duruyor ama km ve grenaj masrafları gözümü korkutmuyor değil sr ın km 5 binde daha görüntüsü falan da idare eder kararsız kaldım pulsarı alırsam uğraştıracak beni sr içinse sadece kredi gerekiyor

Ezbircime

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
61
28
Olur sigortası daha 1 seneden fazla var eksik yada arıza yok, bende vitesli alıcam r25 Yamaha
Bu elimde kalmasının sadece zararı var. Muayene var motorlu taşıtlar vergisi falan var
Sigorta var depoya kaldırsak zarar arkadaşının da işi görülür bizimde tam kurye motoru
En azından Honda çin malları ne olırsa olsun alınmaz adamı dünyaya geldiğine pişman eder
Aynen öyle kral ben bi sorarım herkesin işi görülsün şehir olarak nerdesin