Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 33 Yaşında İcralık Olmak

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,242
608
113
Bende bankalara, hadi, hepsiburada, turkcell ve son olarak da eva avm ye toplam 300 k borcum var 😔
Ama cok sukur hepsi kontrol altinda.
Bi sekilde donduruyorum. 3-5 ay oynamasam tertemiz olacam da. Lanet olsun resmen bagimliyiz.
Sonunu iyi görmüyorum çok açılmışsın

TitanEnsaladus

Bende Geri Vites Yok Yani Koyarım Tekmüğü
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,493
19,107
113
Bende bankalara, hadi, hepsiburada, turkcell ve son olarak da eva avm ye toplam 300 k borcum var 😔
Ama cok sukur hepsi kontrol altinda.
Bi sekilde donduruyorum. 3-5 ay oynamasam tertemiz olacam da. Lanet olsun resmen bagimliyiz.
Dostum yeni kanun mu bilmiyorum herhangi bi yerde açık verirsen icralik olurssn kredi kartlarin kullanima kapaniyor

1907eee

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,473
427
83
Dostlar hayatimda ilk defa icralık oldum vodafone tarafından 9200 tl bir de.
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
TZoplam nekadar borcun var

clovers1995

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
124
43
Iğrenç bi duygu, aslinda 2 3 aydır full kazandığımı borclara ödüyorum ama iş işten geçmiş
Misal 10 bin bircu ödemek için 13 bin borçlanıyorum böyle böyle derken okyanus gibi birikmiş öde babam öde bitmiyor
Öyle çok borcum yok 100 bin civarı toplamda ama 20 yıldır gumar oynuyorum 15 yıldır para kazanıyorum hayatımda ilk defa icralik oldum.
Kredi kartina takla attirim derken bi baktım icradan dolayı kredi kartlarina bloke gelmiş ordan da darbe
Geçmiş olsun hocam benimde 140 k borcum var icraligim

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,805
5,808
113
Dostum yeni kanun mu bilmiyorum herhangi bi yerde açık verirsen icralik olurssn kredi kartlarin kullanima kapaniyor
Su an kredi kartim yok. En son isbankasina 130 k vardi. 190 k ya yapilandirdim. Hic bi yerden kredi vs alamiyorum.
Zaten artik yolun sonuna geldik. Payfix yok, payco, papara sikinti. Crypto sikinti. Havale zaten sikinti. Umarim tez zamanda kurtuluruz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,717
16,715
113
Bu orosbu çocuğu bankalar
Millete bol keseden kredi kartı verdi kredi verdi
Sonra da kredi kartı nakit avans düşürdü taksit sayısı düşürdü aylık faiz yükselttiler kredi faizleri yükseltiler ek hesap faizleri keza öyle
Herkes hemen hemen icralik oldu bu bankalar yüzünden bankaya gidince kredi çekerken ne istediğin parayı alâbilion artık ve de 50 bin e bile elli takla attırıp veriyor hepsinin Allah belasını versin
Mafettiler milleti nakit avans cekıon bok gibi faizi geliyor ek hesap kullanıon öyle

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,493
19,107
113
Su an kredi kartim yok. En son isbankasina 130 k vardi. 190 k ya yapilandirdim. Hic bi yerden kredi vs alamiyorum.
Zaten artik yolun sonuna geldik. Payfix yok, payco, papara sikinti. Crypto sikinti. Havale zaten sikinti. Umarim tez zamanda kurtuluruz
Keşke bu gumar patlasa da 25 milyon kisiye ceza kesseler yerse tabi

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,493
19,107
113
Bu orosbu çocuğu bankalar
Millete bol keseden kredi kartı verdi kredi verdi
Sonra da kredi kartı nakit avans düşürdü taksit sayısı düşürdü aylık faiz yükselttiler kredi faizleri yükseltiler ek hesap faizleri keza öyle
Herkes hemen hemen icralik oldu bu bankalar yüzünden bankaya gidince kredi çekerken ne istediğin parayı alâbilion artık ve de 50 bin e bile elli takla attırıp veriyor hepsinin Allah belasını versin
Mafettiler milleti nakit avans cekıon bok gibi faizi geliyor ek hesap kullanıon öyle
Hic sorma valla ya acayip dudukluyorlar acayip

TitanEnsaladus

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,493
19,107
113
Resmen legal tefeci orosbu çocukları
Millet zaten zor durumda bir darbe de bu şerefsizler vurdu
Millet bunları boykot edıcek önce
Türkiye de tek istediği gibi cirit atan bankalar
Eskiden yolda yururken kart verirlerdi adam gibi kural olurdu biterdi.
Simdi 10 lirayi cekebilmek icin turlu turlu uygulamalar arasi odeme yapiyoruz 12 13 e çıkıyor
Böyle böyle paket oluyoruz oderken de nakit veriyoruz

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,717
16,715
113
Eskiden yolda yururken kart verirlerdi adam gibi kural olurdu biterdi.
Simdi 10 lirayi cekebilmek icin turlu turlu uygulamalar arasi odeme yapiyoruz 12 13 e çıkıyor
Böyle böyle paket oluyoruz oderken de nakit veriyoruz
Caddelerde stand kurup gelene geçene verirlerdi öğrenci felan
Şimdi bir kere gecikmede öde kısıtlama koyuyorlar

Baronizm

Fagaizm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,301
4,567
113
Hayatımın en büyük hayatsı liseden mezun olduğumda astsubay olma ihtimalim vardı istemedim şuan eşek gibi pişmanım

DubaiÇikolatası

Ĥɛłªl·l
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,454
7,188
113
Sen gene iyi durmssun ben 22 yasinda h.o icra