- 6,200
- 4,050
- 113
Hayatim oyuncu bahsiylen gecmis biri olarak söylüyorum sha hayatta kolay kolay sakatlanmaz bildiğin ronaldo gibi adam bunlar tam proflar gelirGeldi demeyin la
Sakatlığı var faulu var bu işin
Hayatim oyuncu bahsiylen gecmis biri olarak söylüyorum sha hayatta kolay kolay sakatlanmaz bildiğin ronaldo gibi adam bunlar tam proflar gelirGeldi demeyin la
Sakatlığı var faulu var bu işin
Oyuncu bahsi de güzel bugün jalen 30ustu 1.85 orani vardır büyük ihtimal adam yanıyor bu aralar bazen çok iyi oyuncu bahsi cikiyor insanin karşısınaBelli olmaz oyuncu bahsine karsiiyim ben![]()
Sayi asit ribaund toplamıOyuncu bahsi de güzel bugün jalen 30ustu 1.85 orani vardır büyük ihtimal adam yanıyor bu aralar bazen çok iyi oyuncu bahsi cikiyor insanin karşısına
16 kaldı 11Kaldi 12
Aynen benimde joker oyuncum bu ara kawhi 24 barem aciliyor sayiSayi asit ribaund toplamı
Shaiden bahsetmıyoruz dost reavesHayatim oyuncu bahsiylen gecmis biri olarak söylüyorum sha hayatta kolay kolay sakatlanmaz bildiğin ronaldo gibi adam bunlar tam proflar gelir
Oda çok sağlam oyuncu oda kolay kolay sakatlanmiyor 1 2 seneye daha da yükselir eger lebron birakirsa daha da on plana cikarShaiden bahsetmıyoruz dost reaves
Bunu yazma iste be %0 a indi bilrAdam %100le oynuyor hiç kaçırmadı
Fark kapanır hocam okc kolay kolay teslim olacak takim degil ben hatta okc belki maci alir diyede düşünüyorum puahhaFark 20 fark acik olursa daha mi cok sure alir bilemedim