- 1,158
- 665
- 113
YokLink var mi
YokLink var mi
Çöp dediğin site telegramda 20 30 milyon değerinde fs freebet dağıtıyor vip ilerlemene göre nakit ekliyor 30.000₺ kadar hiç bir şekilde çevrimde istemiyor anında çekim senin oynadığın sitelerde 100₺ freebet verir 10 katini çevir 500 çek 😄 bildiğin bütün siteleri toplasan betgit kadar olamazlar o yüzden boş yapma dostum ne kadar çöp site varsa hepsine üye ol denemeni al vur kaç yapmaya devam et 👍Göstermelik o spin saklama olmasın diye çok övdüğünüz çöpgit de aynısını yapıyor
Profiline girdim yazdıklarına baktım kendini anlatmışsın sanırım çok seviyorsan sen de çingene site betgitten devam edebilirsinÇöp dediğin site telegramda 20 30 milyon değerinde fs freebet dağıtıyor vip ilerlemene göre nakit ekliyor 30.000₺ kadar hiç bir şekilde çevrimde istemiyor anında çekim senin oynadığın sitelerde 100₺ freebet verir 10 katini çevir 500 çek 😄 bildiğin bütün siteleri toplasan betgit kadar olamazlar o yüzden boş yapma dostum ne kadar çöp site varsa hepsine üye ol denemeni al vur kaç yapmaya devam et 👍
Profiline girdim yazdıklarına baktım kendini anlatmışsın sanırım çok seviyorsan sen de çingene site betgitten devam edebilirsin
Ben Telegramda kod attı diye hiçbir siteyi övmem iki üç kişinin ödemesini yapmaz yapar yine çingeneliğini sonra gider o kişilerin kazancını 100 freebet olarak size dağıtır haftalarca översiniz aynı TR hükümetinin sosyal medyada kurduğu maaşlı ordu gibi
Boş yapma dostum sen git 100fs deneme kovala 😄 çingene dediğin site 500₺ ile 115k ödedi bana
Eben güncel linkgüncel link nedr
Bitmiş diyor canlıLink warmı arkadaşlar aktif
Bonus yok
üstüne bak amcam ordaLink neydi haci camcam
Ok cankiüstüne bak amcam orda