- 1,614
- 939
- 113
Üstte kuponu paylaştım 1.61Oranı neydi dostum genelde yapıyor hep bakacağım diyip unutuyorum merak ettim
Üstte kuponu paylaştım 1.61Oranı neydi dostum genelde yapıyor hep bakacağım diyip unutuyorum merak ettim
Baya düşük oranÜstte kuponu paylaştım 1.61
Triple yapacak adam genellikle 8-9 ribaund garanti alıyor ondan düşük oranBaya düşük oran
2 asist daha yapsin 1 sayi daha atarsa doble doble gelir zaten9 sayı 7 ribaund 8 asist coştu yeğenim coştuuuuu
Sakatlanıp çıkmazsa bu dakikadan sonra topa gitmese bile yapar da bakalım2 asist daha yapsin 1 sayi daha atarsa doble doble gelir zaten
Kotu dusunme ki sonu kotu olmasınSakatlanıp çıkmazsa bu dakikadan sonra topa gitmese bile yapar da bakalım![]()
Gelirse teke kalıyoruztebrikler dost geldi sayılır
9-8-8Alperen çıktı oyundan güncel 9 sayı 7 ribaund 8 asist son çeyrek sayı atar gelir o 3 ribaunt veya 2 asist lazım sadece
Triple zor da double neredeyse her maç yapıyorBak biri yazmis triple double 14 oranmışEkli dosyayı görüntüle 753071
18 bin çekiyorsun halen çekimi paylas bonusunda muhtacsinizEkli dosyayı görüntüle 753098betwoon çekim paylasim
O da gelir gibi şansın bol olsun1 dakikada 2 sayı 2 ribaunt ile double double bahsimiz kazandi son 1 maça kaldık clippers 224.5 üst..
İlk yarı 108 sayı çıktı çok aptalca oynuyorlar 225 çıkmaz gibiO da gelir gibi şansın bol olsun
Cikar rahat olİlk yarı 108 sayı çıktı çok aptalca oynuyorlar 225 çıkmaz gibi
NBA belli olmuyor bir ceyrekte 70 80 atıyorlarİlk yarı 108 sayı çıktı çok aptalca oynuyorlar 225 çıkmaz gibi