Bol şanslarGelirse 1 tur daha vurur kaçarız
Takipteyim bol şans dostGelirse 1 tur daha vurur kaçarız
Ras gele dostumGelirse 1 tur daha vurur kaçarız
SaplakeeeGelirse 1 tur daha vurur kaçarız
50 yasinda adam var la adam konuya gelmeye bile cekinir bayram güzelligi de o de bu de harclik cocuga verilirGelirse bayram harcligi veririz iste suatim
Bu şey gibi oldu kanka babanın oglundan harçlık alması gibi bişey 🤣🤣🤣50 yasinda adam var la adam konuya gelmeye bile cekinir bayram güzelligi de o de bu de harclik cocuga verilir![]()
Eh be suatim o kadar cok düşünecek kafam olsa kumar oynar miydim ben50 yasinda adam var la adam konuya gelmeye bile cekinir bayram güzelligi de o de bu de harclik cocuga verilir![]()
Artık harcliklar bile 500 den basliyor dost devir değişti50 yasinda adam var la adam konuya gelmeye bile cekinir bayram güzelligi de o de bu de harclik cocuga verilir![]()
Bol sansGelirse 1 tur daha vurur kaçarız
44 lük Bende var50 yasinda adam var la adam konuya gelmeye bile cekinir bayram güzelligi de o de bu de harclik cocuga verilir![]()
Altanim sen kaybedersin o zman bu kafyla hepsini bana at ben kaybedeyim puahhaEh be suatim o kadar cok düşünecek kafam olsa kumar oynar miydim ben
Suatin dedigi gibi guzellik yapsak 150 lira olacakti dost ahahahaArtık harcliklar bile 500 den basliyor dost devir değişti
150yle evden dışarı cikilmiyor dost 😁 benim iki yeğen var biri 6 biri 3 yaşında şimdiden pazarlık yaptılar 200-200 diye bari burdan gelsin harcliklar 😁😁😁Suatin dedigi gibi guzellik yapsak 150 lira olacakti dost ahahaha
O zaman sinerji ye basla dost erken gol lazim 🤣150yle evden dışarı cikilmiyor dost 😁 benim iki yeğen var biri 6 biri 3 yaşında şimdiden pazarlık yaptılar 200-200 diye bari burdan gelsin harcliklar 😁😁😁