Goller de gelecekKorner won
La öyle yapmasa duz gider atardi rafa öyle topcu isteLa rafada şaşırdı adam orta niyeti gitti baktı önü acıldı 😂
İlk 15 dakikada verdi dost Beşiktaş sinyali suçlu oranlar okana yürüsün 🤣🙃Öle olsun aga ne diyem forvetsiz kendi evinde gsyi yenmeye cıkmış soran olursa bjk 😂
Real 2 dk da 1 1 olmus ne guzel11 dk da 2 gol çıkarmı o sorun işte
Bizimkide beraberliğe razı cıkmış neyse sal gitsin aga bizede pek hayrı yok ibinelerin 😂İlk 15 dakikada verdi dost Beşiktaş sinyali suçlu oranlar okana yürüsün 🤣🙃
La amac savunma yapmak mi senceÖle olsun aga ne diyem forvetsiz kendi evinde gsyi yenmeye cıkmış soran olursa bjk 😂
Zehirli ok atıldı 😂Real 2 dk da 1 1 olmus ne guzel
Beyaz futbolu izliyon mu . Abdülkerim besiktas yendi fenere yaradı ya nasıl mutlu sgskshsndnReal 2 dk da 1 1 olmus ne guzel
La acicaktim unuttum bak valla puhahaBeyaz futbolu izliyon mu . Abdülkerim besiktas yendi fenere yaradı ya nasıl mutlu sgskshsndn
Valla hemşo kızmada semihte futbolcu fiziği yok yav. Çok şişiriyorlarLa amac savunma yapmak mi sencesemihte immobilede formsuz baya baya
Hoca sana biri dese rafa sanchez apo nın arasında ne yapar iş yapar mı ne derein çiğ çiğ yerler derdin ama işte eğrisi doğrusu denk geldiLa amac savunma yapmak mi sencesemihte immobilede formsuz baya baya
oyle dost hepsi şuan orda burda barlardadirBizimkide beraberliğe razı cıkmış neyse sal gitsin aga bizede pek hayrı yok ibinelerin 😂
Rasim agliyo sgsodhsjahhaLa acicaktim unuttum bak valla puhaha
10 kişi kalmış gs ikinci o saçma pozisyon dışına kadar pozisyon yok hala forvet yok oyunda sizn hocada kısöetliydi maç gol olmadan 90 olsa yine oyuncu almicaktıLa amac savunma yapmak mi sencesemihte immobilede formsuz baya baya