- 27,548
- 24,496
- 113
El attık adamı kayıp bonusundsn nerelere getirdik kardeşimKazandırdık terime rağmen geldi kupon
El attık adamı kayıp bonusundsn nerelere getirdik kardeşimKazandırdık terime rağmen geldi kupon
Yok dost mail atmış davet maili. 500 cevrimsiz Max 5 kat çekimli ama benim üyelik var. Uyeligimin olmadığı maile atmışlar1500 yap 500 cekmı
Sen el atman değil onun kendi zekası kendine pay çıkartıyorsumEl attık adamı kayıp bonusundsn nerelere getirdik kardeşim
NBA devamZorla geldik valla son adim yapiyoruz bakalım ne kadar dostumuz var😅
Kardeşim oranın deneme farklı sahte site olmasın dikkat et hesaptaki 5 zloti de gitmesinYok dost mail atmış davet maili. 500 cevrimsiz Max 5 kat çekimli ama benim üyelik var. Uyeligimin olmadığı maile atmışlar
Konuş mavi kardeşimSen el atman değil onun kendi zekası kendine pay çıkartıyorsum
Saat 12yi geçmiş o yüzden normal karşılıyorum bu hâlini kardeşimSen el atman değil onun kendi zekası kendine pay çıkartıyorsum
Bir sekil konuyu Avrupaya bagladin ya dost helal olsun salak Ajax yüzünden bugün 18k dan oldukAltanın oynadığı 2 maç hariç NBA kan ağlıyor sonra bilgili adam Avrupa görmüş adam başka oynuyor bu kumarı
100 lira kaybı 100k mı yapıcan Altan kardeşimZorla geldik valla son adim yapiyoruz bakalım ne kadar dostumuz var😅
Gtun kasiniyo he Furkan buraya kadar geldin sicican simdiZorla geldik valla son adim yapiyoruz bakalım ne kadar dostumuz var😅
Kardeşim buranın bankası bana bile ss aldırmıyor uygulama açıkken para falan kaptirmazlar kimseye bunlarKardeşim oranın deneme farklı sahte site olmasın dikkat et hesaptaki 5 zloti de gitmesin
Elendilermi la bakmadım ben 0.2di en sonBir sekil konuyu Avrupaya bagladin ya dost helal olsun salak Ajax yüzünden bugün 18k dan olduk
Alırız şimdi 18k yı kardeşim kelle hariç miydi terim merak etmiş bi foto gelir mi diyorBir sekil konuyu Avrupaya bagladin ya dost helal olsun salak Ajax yüzünden bugün 18k dan olduk
Boş yapmaSaat 12yi geçmiş o yüzden normal karşılıyorum bu hâlini kardeşim
:dBoş yapma
Memati başogluBoş yapma
Vallahi adamlar 50 attılar lan way anasiniİndi 50 olursa bu sezon ilk kez bı perde 60 atanı gorcem pho 58 atmıştı gecen