Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu AnadoluSlot 500 TL Deneme Bonusu Yeniden Aktif

vanbers

Maymun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
106
47
28
Site konusu daha öncede açılmıştır ama bazı sorunlardan dolayı bitirmişler şimdi tekrardan açmışlar.

Güncel giriş: Buraya Tıklayınız!

Kayıt olurken promosyon kodu kısmında anadolu500 yazmanız yeterlidir. Yazmayan üyelerimiz bonustan daha sonrasında faydalanamaz. Canlı destek üzerinden bonus eklemesi yapılamaz.

Herhangi bir çevrim kuralı bulunmamaktadır ve sadece SLOT alanında geçerlidir.

Bakiyenizi minimum 5000₺ yapıp , minimum. ve maksimum 500₺ çekim işlemi yapabilirsiniz. Bu miktar üzeri kalan bakiyeniz silinecektir.

Bu bonustan faydalanabilmek için ortak IP'nizin bulunmaması gerekmektedir.

Bu bonustan faydalanabilmek için VPN kullanmamanız gerekmektedir. Herhangi bir VPN tespitinde bakiyeniz tamamen sıfırlanır.

Bu bonustan faydalanabilmek için kişisel bilgilerinizi tamamen doğru girmeniz gerekmektedir.

Bu bonus ile oluşacak kazançları sadece havale yöntemi ile çekebilirsiniz.

Bu bonus ile haksız kazanç tespitinde risk birimi kararı ile tüm bakiye sıfırlanır.

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
1,582
113
yenıden açsa nolcak bu sıteden deneme alıorsun cekıme gelınce coklu uyelık dıe bakıye sılıor bilginiz olsn

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,009
1,582
113
Ekremin sponsoru yazan olursa belki modlari cozer belki belki
dostum ekremın kendıne faydası var sadece bunu bı anlayın artık şu adamı bu kadar buyutmeye gerek yok bence yanlıs anlama sozum sana deıl ekrem sadece cebıne gıren parasını dusunur uyesını deıl

vanbers

Maymun
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
106
47
28
dostum ekremın kendıne faydası var sadece bunu bı anlayın artık şu adamı bu kadar buyutmeye gerek yok bence yanlıs anlama sozum sana deıl ekrem sadece cebıne gıren parasını dusunur uyesını deıl
Ben zaten onun olayini biliyorum dostum cumle sonunda o yuzden belki belki yazdim parasi kalan gitsin onlarla muhattap olsun simdiden

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
369
86
28
Kod ile kendi bilgilerimle kayit oldum vermedi

Ademcan72

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
369
86
28
Yemin ederim sahtekar bunlar hayatimda kayit olmadigin site deneme bonusu vermedi ASLA KAYİT OLMAYİN

isimsiz5353

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
305
115
43
1 saat oynadım bakiye 100 liradan döndü çoklu üyelik dedi aglicam sinirden emek verdim bide şaka gibi

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
370
165
43
Site konusu daha öncede açılmıştır ama bazı sorunlardan dolayı bitirmişler şimdi tekrardan açmışlar.

Güncel giriş: Buraya Tıklayınız!

Kayıt olurken promosyon kodu kısmında anadolu500 yazmanız yeterlidir. Yazmayan üyelerimiz bonustan daha sonrasında faydalanamaz. Canlı destek üzerinden bonus eklemesi yapılamaz.

Herhangi bir çevrim kuralı bulunmamaktadır ve sadece SLOT alanında geçerlidir.

Bakiyenizi minimum 5000₺ yapıp , minimum. ve maksimum 500₺ çekim işlemi yapabilirsiniz. Bu miktar üzeri kalan bakiyeniz silinecektir.

Bu bonustan faydalanabilmek için ortak IP'nizin bulunmaması gerekmektedir.

Bu bonustan faydalanabilmek için VPN kullanmamanız gerekmektedir. Herhangi bir VPN tespitinde bakiyeniz tamamen sıfırlanır.

Bu bonustan faydalanabilmek için kişisel bilgilerinizi tamamen doğru girmeniz gerekmektedir.

Bu bonus ile oluşacak kazançları sadece havale yöntemi ile çekebilirsiniz.

Bu bonus ile haksız kazanç tespitinde risk birimi kararı ile tüm bakiye sıfırlanır.
100 yılın en andaval sitesi.
2 günde 1 mail atıyorlar hesabınızda aktif olmazsanız 0.60 Euro para kesilecektir diye 😀😀

bestamix

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,235
1,226
113
2017 de üye olmuşum buraya 12 TL yatirmisim 50 TL çekmeye çalışmışim odememisler iptal edip durmuşlar slotta eritmisim bir gün sonra güncelleme frlan bekleyememisim 😂

Serco81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
547
229
43
Aynen siliyor ama wifi uzerinden kayıt olmamak lazım.