- 542
- 90
- 28
yok be kardeşimBeyler takvimbette böyle bir etkinlik var sizce guvenilip 500 TL yatirilirmi?
yok be kardeşimBeyler takvimbette böyle bir etkinlik var sizce guvenilip 500 TL yatirilirmi?
Hayır şikayet var.com da birsürü şikayet açılmış son iki günde dolandırmadıkları kalmamış sana verdikleri bonusla,yollama sakınBeyler takvimbette böyle bir etkinlik var sizce guvenilip 500 TL yatirilirmi?
Anladım teşekkürler zaten 300 TL para çıktı spinden guvenilir yere 500 atıp herturlu 300 TL kar edersin önemli olan hırs yapmayıp çekebilmek🤣🤣🤣Hayır şikayet var.com da birsürü şikayet açılmış son iki günde dolandırmadıkları kalmamış sana verdikleri bonusla,yollama sakın
Beyler takvimbette böyle bir etkinlik var sizce guvenilip 500 TL yatirilirmi?
Tabi tabi eklenmiştir bizde 3 saat önce talep verdik hala eklenecek 🤣Freespin talep ettim eklendi galiba bana şimdi
Takvim bet. Ödeme yapıyor bulaşmayındolandırıcı
eklendimi kralFreespin talep ettim eklendi galiba bana şimdi
Yatırma Parana yazıkBeyler takvimbette böyle bir etkinlik var sizce guvenilip 500 TL yatirilirmi?
Paran çoksa yatır su iç dostyok be kardeşim
Talep eden herkes te öyle görünüyorBonuslarda eklenmiş gibi görünüyor ama ekleme yok
Kral yanlış yere cevap vermişim 😂Paran çoksa yatır su iç dost
Freespin yok 500 TL nakit ekliyolar gate of olympos ta geçerli canli öyle yazdiTalep eden herkes te öyle görünüyor