Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Annesinin Kanser Tedavi Parasını Kaybedip İntihar Etti

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,639
10,945
113
Kanser Hastası Annesinin Tedavi Parasını Kumarda Kaybedip Canına Kıydı
Edinilen bilgilere göre İstanbul, Bayrampaşa Orta Mahalle’deki Fatih Parkı’nda İ.D (30) yanında taşıdığı silahla parkta kendi canına kıydı.

Olay saat 10.00 civarında temizlik işçileri genç adamın cansız bedenine rastladı. İ.D’nin cansız bedenini gören temizlik işçileri polisi arayarak ihbarda bulundular. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme sonucunda gencin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Babası, Annesi İçin Kanser Tedavi Parası Göndermişti
Olayın ardında yatan sebepler, gencin arkadaşları tarafından paylaşıldı. Olay yerine gelen arkadaşları, polis ekiplerine İ.D’nin annesi kanser hastası olduğunu, babasının daha önceden gönderdiği parayla sanal kumar oynadığını ve kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Polisler Soruşturma Başlattı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından detaylı bir inceleme başlattı. Polis, genç adamın ailesi ve arkadaşlarıyla görüşerek, intihar olayı ile ilgili soruşturmayı derinleştiriyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, İ.D.'nin neden böyle bir yola başvurduğu ve sanal kumar oynamasının altındaki nedenler araştırılıyor.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,600
2,117
113
Kanser Hastası Annesinin Tedavi Parasını Kumarda Kaybedip Canına Kıydı
Edinilen bilgilere göre İstanbul, Bayrampaşa Orta Mahalle’deki Fatih Parkı’nda İ.D (30) yanında taşıdığı silahla parkta kendi canına kıydı.

Olay saat 10.00 civarında temizlik işçileri genç adamın cansız bedenine rastladı. İ.D’nin cansız bedenini gören temizlik işçileri polisi arayarak ihbarda bulundular. Olay yerine gelen polis ekipleri, inceleme sonucunda gencin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Babası, Annesi İçin Kanser Tedavi Parası Göndermişti
Olayın ardında yatan sebepler, gencin arkadaşları tarafından paylaşıldı. Olay yerine gelen arkadaşları, polis ekiplerine İ.D’nin annesi kanser hastası olduğunu, babasının daha önceden gönderdiği parayla sanal kumar oynadığını ve kaybettiğini söylediği öğrenildi.

Polisler Soruşturma Başlattı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından detaylı bir inceleme başlattı. Polis, genç adamın ailesi ve arkadaşlarıyla görüşerek, intihar olayı ile ilgili soruşturmayı derinleştiriyor. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından, İ.D.'nin neden böyle bir yola başvurduğu ve sanal kumar oynamasının altındaki nedenler araştırılıyor.

Bu Efe Aydal denen adam çok aşırı derecede kıskanç birisi. Diamond Tema Youtube'a ondan sonra başlamasına karşın abone sayısında onu geçince adamın en zor durumda olduğu zamanlardaki şeriat tartışmasında yakalama kararı çıktığında görmezden gelip hiçbir destek açıklamasında bulunmamıştı ve neden destek olmadın diye sorulunca baya bir saçmalamıştı. Başlarda severdim sonraları kıl olmaya başladım. Çok aşırı egoist birisi. Diamond Tema ülkeden apar topar kaçmak zorunda kalmasına rağmen, çok güzel şovunu da yaptın demişti adi herif. Ulan salak, adamın abone sayısı zaten sürekli artıyordu. Neden şov için kendini riske atsın

SabriBey

Emekli Risk Birimi Başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,639
10,945
113
Abi 1 ay önceki olay bu. Sureklı dirilip intihar mı edıyor bu rahmetli
Yok bu yeni haber dost.

Bu Efe Aydal denen adam çok aşırı derecede kıskanç birisi. Diamond Tema Youtube'a ondan sonra başlamasına karşın abone sayısında onu geçince adamın en zor durumda olduğu zamanlardaki şeriat tartışmasında yakalama kararı çıktığında görmezden gelip hiçbir destek açıklamasında bulunmamıştı ve neden destek olmadın diye sorulunca baya bir saçmalamıştı. Başlarda severdim sonraları kıl olmaya başladım. Çok aşırı egoist birisi
Bende senin gibi düşünmüştüm başlarda ama dionunda suçu var biraz.

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,600
2,117
113
Yok bu yeni haber dost.

Bende senin gibi düşünmüştüm başlarda ama dionunda suçu var biraz.
Şeriat tartışmasında ülkede linçlendiği zaman ve hakkında yakalama kararı çıktığında nonteist olmasına rağmen destek olmak bir yana dursun hiç utanmadan adama ''çok güzel şovunu yaptın'' dedi. Bu ülke böyle işte. Kendini riske atıp millete birşeyler anlatınca şov yapmış oluyorsun. Abone sayısını kıskandığı o kadar belli ki. Efe Aydal orada gözümden düştü. Nonteist youtube kanallarında 2. sıraya düştü abone sayısında. Onu da hazmedemedi